Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump fõtanácsadója: nem kell szégyenkezni Melania meztelen képei miatt

Horváth József György

2016.08.02. 19:28

Donald Trump egyik fõtanácsadója szerint senkinek sem kell szégyenkeznie a republikánus elnökjelölt feleségének a New York Postban megjelent meztelen képei miatt.
NEW YORK, 19:28

Donald Trump egyik főtanácsadója szerint senkinek sem kell szégyenkeznie a republikánus elnökjelölt feleségének a New York Postban megjelent meztelen képei miatt.

Senki se zavartassa magát, Melania Trump meztelen képeivel nincs semmi probléma."

A republikánus elnökjelölt feleségéről a New York Post vasárnapi címlapján közölt meztelen képet, majd külön cikkben foglalkozott Melania Trump modell pályafutásával, további pikáns képeket megjelenítve hasábjain Melania egyik régebbi fotósorozatából, amelyek a Max francia férfimagazinban jelentek meg 1996-ban. A lap összes nyomtatott példánya elkelt alig 12 óra leforgása alatt. A képek és a cikk miatt többen felháborodásuknak adtak hangot. A New York Postról érdemes azt is tudni, hogy áprilisban Trump mellett foglalt állást az előválasztási versenyben.

Az emberi test művészetét ünnepelhetjük a képekkel."

- mondta a CNN hírcsatornának Jason Miller, Trump egyik legfőbb kampánykommunikációs tanácsadója.

Nincs miért szégyenkezni, Melania gyönyörű nő."

- tette hozzá.

Donald Trump a New York Post-nak röviden kommentálta felesége régi képeinek újbóli megjelenését. A republikánus elnökjelölt szerint felesége sokáig nagyon híres és sikeres fotómodell volt, többször szerepelt címlapokon, magazinok hasábjain, olykor lenge öltözetben, vagy meztelenül.

Ezeket a képeket egy európai magazin részére készítették, még mielőtt megismertem volna a feleségemet. Európában az ilyen jellegű képek hétköznapinak számítanak, mi több, nagyon divatosak."

- nyilatkozta Trump.

(CNN Money, New York Post)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére