Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump elnök nemzeti megemlékezését támadták a demokraták

888.hu

2020.06.30. 14:36

A Joe Biden vezette Demokrata Párt nyíltan támadta a Twitteren Donald Trump amerikai elnök július 4-ére szervezett találkozóját. A mostanra már törölt tweet egyszerre nevezte rasszistának az ikonikus történelmi műemléket, a Rushmore-hegyet, valamint az ábrázolt politikusaihoz köthető függetlenség napi megemlékezést.

Nagy vihart kavart a kontinensen a Demokrata Párt július 30-án reggel megosztott Twitter-bejegyzése, amiben a fehér felsőbbrendűség elutasítására hivatkozva támadták az amerikai elnököt és a függetlenség napi megemlékezést.

Image

A bejegyzésben nemcsak a rasszizmus hirdetésének tudják be a fejszobrokhoz tervezett megemlékezést, hanem a műemlék helyén élő őshonos törzsek meggyalázásának is.

A bejegyzést gyorsan törölték, de igazi céljukat nem érték el, mivel addigra több tucat amerikai választópolgár mentette le, osztotta meg és fejezte ki ezzel kapcsolatban a felháborodását.

A vitához később az elnök kampánycsapata, illetve a republikánus párt szóvivője, Elizabeth Harrington is csatlakozott. Míg a kampánycsapat arra biztatta az amerikaiakat, hogy ezt az őrületet csak a novemberi választáson a republikánusokra való szavazással lehet megállítani, addig a politikusasszony őrültnek és történelmileg műveletlennek nevezte a demokratákat. Harrington továbbá nyíltan kérdőre vonta a demokrata elnökjelöltet, Joe Bident, hogy mégis mikor fogja felszámolni a pártján belül uralkodó országellenes utálatot.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére