Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump bombát robbantott a Twitteren

Forisek Ádám

2017.11.30. 12:28

Donald Trump egy brit "szélsõséges" csoport felvételeit osztotta meg a Twitteren, ami óriási felháborodást keltett az Egyesült Királyságban. Az amerikai elnök most reagált a kritikákra.
WASHINGTON, 12:28

Donald Trump egy brit „szélsőséges” csoport felvételeit osztotta meg a Twitteren, ami óriási felháborodást keltett az Egyesült Királyságban. Az amerikai elnök most reagált a kritikákra.

Az elnök a napokban három tweetjét osztotta meg a Nagy-Britanniában szélsőségesnek nevezett, bevándorlásellenes "Britain First" mozgalomnak, ami óriási felháborodást okozott az Egyesült Királyságban. A tweetekre válaszolt többek között a brit miniszterelnök, Theresa May szóvivője is, aki szerint az elnök egy „gyűlöletkeltő narratívájú, konfliktuskezdeményező és hazugságokat gyártó csoport” üzeneteit osztotta meg.

Az első felvételen az látható, ahogy az iszlamisták egy fiatalembert levetnek egy háztetőről, a másodikon egy muzulmán összetör egy Szűz Máriát ábrázoló szobrot, a harmadikon pedig az látható, amint egy mankóval járó tinédzsert bántalmaznak.

A megosztások miatt egymásnak feszültek azok, akik szerint az amerikai elnöknek nem kellene brit szélsőségesektől megosztania üzeneteket, valamint azok, akik úgy vélik, a videókon kellene felháborodni, nem pedig azon, hogy Trump megosztotta őket.

Az elnök rövidesen egy újabb Twitter-üzenetben reagált a kritikákra, ahol arra hívta fel Theresa May miniszterelnök figyelmét, hogy a tweetek miatti felháborodás helyett esetleg érdemes lenne az iszlamista terrorizmussal foglalkozni:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére