Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump: az FBI megakadályozhatta volna a floridai mészárlást, ha nem az oroszokkal foglalkozik

Pörge Béla

2018.02.18. 09:08

Donald Trump amerikai elnök kritizálta az FBI-t, amiért nem tettek semmit a floridai lövöldözõ ellen, pedig többször is kaptak róla információt.
WASHINGTON, 09:08

Donald Trump amerikai elnök kritizálta az FBI-t, amiért nem tettek semmit a floridai lövöldöző ellen, pedig többször is kaptak róla információt.

Mint ismeretes, a héten brutális vérfürdőt rendezett egy Nikolas Cruz nevű férfi Floridában, egy középiskolában. A lövöldözésben 17-en haltak meg.

Azóta több olyan információ is napvilágot látott, hogy az FBI nem is egy alkalommal kapott tippet Cruzról, és arról, hogy készül valamire. A szövetségi nyomozóiroda ennek ellenére nem foglalkozott az üggyel, nem tettek semmit egy esetleges lövöldözés megakadályozásáért, aminek végül tragikus következménye lett.

Szombati tweetjében Donald Trump sem ment el az eset mellett, keményen kritizálta az FBI-t.

Szomorú, hogy az FBI nem tudta megakadályozni a floridai lövöldözést a sok jelzés ellenére sem. Ez elfogadhatatlan. Túl sok időt töltenek azzal, hogy megpróbálják bebizonyítani az összejátszást az oroszok és a Trump-kampány között"

— írta az elnök.

Cruz nem titkolta, mire készült, a közösségi média több platformján is tett utalásokat a lövöldözésre, fegyvervásárlásra. Ezek ellenére a helyi seriff azt nyilatkozta, hogy ne kövessen el hibát Amerika, csak a gyilkos hibáztatható a tettéért.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére