Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump: "Amerika õszintén gyászol"

Bertha László

2017.10.05. 10:28

Donald Trump amerikai elnök szerdán Las Vegasban tett látogatást, találkozott a lövöldözés kórházban ápolt sebesültjeivel, majd rövid beszédben hangsúlyozta: "Amerika õszintén gyászol".
LAS VEGAS, 10:28

Donald Trump amerikai elnök szerdán Las Vegasban tett látogatást, találkozott a lövöldözés kórházban ápolt sebesültjeivel, majd rövid beszédben hangsúlyozta: „Amerika őszintén gyászol”. 

Az elnök a jelen lévő újságíróknak elmondta, hogy „bámulatra méltó emberekkel” találkozott a Las Vegas-i egyetemi klinikán, ahol a sebesültek nagy részét ápolják.

Donald Trump kíséretében volt Kevin McCarthy, a képviselőház republikánus frakciójának vezetője, két nevadai republikánus politikus – Richard Amodei képviselő és Dean Heller szenátor –, valamint Sarah Huckabee Sanders, a Fehér Ház szóvivője. Az elnököt elkísérte a first lady is. Las Vegasban Brian Sandoval, Nevada kormányzója csatlakozott a kísérethez.

A rendőrökkel és mentősökkel tartott találkozóján az elnök megköszönte a gyors és szakszerű intézkedéseket.

Megmutatták a világnak, amely figyel bennünket, hogy mit jelent a hozzáértés”

– fogalmazott Trump, aki a lövöldözés néhány túlélőjét felépülése után meghívta a Fehér Házba.

A találkozón részt vett Joseph Lombardo seriff, aki arról tájékoztatta az elnököt, hogy a tömegmészárlás elkövetőjének motívumairól beszélni „még kicsit korai”, de a nyomozók „teljes erőbedobással dolgoznak”.

Az FBI munkatársai szerdán délután Los Angelesben hallgatták ki a vasárnapra virradóra elkövetett mészárlás tettese, Stephen Paddock volt élettársát, Marilou Danley-t, aki kedden éjjel érkezett vissza a Fülöp-szigetekről.

A tragédia színhelyén virágok, koszorúk és mécsesek emlékeztetnek a történtekre. Az áldozatoknak és hozzátartozóiknak szerda estig 8,5 millió dollárnyi adomány gyűlt össze – írja az MTI.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére