Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Továbbra is fékezhetetlen az erõszakhullám Londonban

Bokor Gábor

2018.06.28. 07:28

Baseballütõkkel estek egymásnak a brit fõvárosban, majd késelés is történt, aminek következtében egy ember meghalt. A pakisztáni származású polgármester továbbra is a helyén marad.
LONDON, 7:28

Baseballütőkkel estek egymásnak a brit fővárosban, majd késelés is történt, aminek következtében egy ember meghalt. A pakisztáni származású polgármester továbbra is a helyén marad.

Egy tizenéves fiút tartóztatott le a londoni rendőrség szerda este, miután London északi részén egy brutális gyilkosság történt. Az Evening Standard szerint tömegverekedés tört ki az Edmonton nevű negyedben, ahol baseballütőkkel estek egymásnak a felek, majd előkerült egy kés is. Feltehetőleg a letartóztatott férfi leszúrta a húszéves áldozatot, aki bele is halt a sérüléseibe. 

A rendőröket a szemtanúk hívták közvetlenül azután, hogy kialakult a tömegverekedés. A letartóztatott fiatalt később hallgatják ki, ugyanis ő is megsérült és kórházi ápolásra szorul. Egyelőre nem tudni, mi miatt tört ki a verekedés. 

Londonban az elmúlt hónapokban egymást követték gyilkosságok és erőszakos bűncselekmények, a brit főváros közbiztonsága drámaian megromlott, ennek ellenére a várost vezető Sadiq Khan továbbra sem mond le. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére