Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tovább szigorítja korlátozásait az ukrán kormány

eszter.fabian

2020.04.03. 19:40

Tovább szigorított az Ukrajnában bevezetett korlátozó intézkedéseken az ukrán kormány, kötelezővé téve jövő hétfőtől egyebek mellett az arcmaszk viseletét a közterületen – közölte Denisz Smihal kormányfő.

Az Ukrajinszka Pravda hírportál jelentése szerint az új kormányrendelet értelmében április 6-tól,

mindenkinek kötelezően magánál kell tartania személyes iratait, ha utcára lép. Megtiltotta a kabinet, hogy két embernél több egy csoportban haladjon. Ez alól kivételt csak azok kapnak, akik halaszthatatlan hivatalos ügyet intéznek, vagy gyermekeket kísérnek. Közterületen 14 évesnél fiatalabbak pedig nem tartózkodhatnak ezentúl felnőtt felügyelete nélkül.

Továbbá tilos a sportlétesítmények, játszóterek, parkok, terek, rekreációs területek, erdei parkok vagy part menti területek látogatása, kivéve hivatalos kötelezettség teljesítése miatt, illetve háziállatok sétáltatása céljából, utóbbit viszont egyszerre csak egy ember végezheti.
Úgyszintén tilos önkényesen elhagyni az egészségügyi megfigyelésre, illetve elszigetelésre kijelölt helyet.

Ukrajnában péntekre, egy nap alatt hárommal, 23-ra emelkedett a koronavírus-járvány eddigi halálos áldozatainak száma, az igazolt fertőzötteké pedig 138 esettel 942-re.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére