Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tovább szedi áldozatait Matthew

Pörge Béla

2016.10.07. 08:17

Haitin tovább emelkedett a Matthew hurrikán áldozatainak száma, már háromszáznál is többen haltak meg, a hurrikán az USA partjai felé tart.
PORT-AU-PRINCE, 08:17

Haitin tovább emelkedett a Matthew hurrikán áldozatainak száma, már háromszáznál is többen haltak meg, a hurrikán az USA partjai felé tart.

A legnagyobb pusztítást a sziget délnyugati részén okozta a vihar, ahova csak napokkal a hurrikán elvonulása után értek el a mentőegységek. A jelenleg négyes erősségű vihar az Egyesült Államok partjai felé tart, a szél sebessége elérheti az óránkénti 185-205 kilométert. Négy szövetségi államban rendkívüli állapot van érvényben. A térségben mintegy háromezer légi járatot töröltek, Floridában több repülőteret bezártak.

341-re emelkedett Haitin a Matthew hurrikán halálos áldozatainak száma – közölték a helyi hatóságok csütörtökön. A korábbi adat 283 volt. Csupán a sziget délnyugati részén több tucatnyi a halottak száma – mondta egy tisztviselő. Beszámolója szerint a mentőegységek csak napokkal a hurrikán elvonulása után értek a helyszínre és láttak neki a segítségnyújtásnak.

Barack Obama amerikai elnök csütörtökön tárgyalt az érintett államok kormányozóival arról, hogy miképpen lehetne a szövetségi forrásokat megnyitni. Korábban a Fehér Ház szóvivője arról számolt be, hogy a Matthew hurrikán erősebbnek bizonyul, mint azt előzőleg gondolták.

(Híradó)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére