Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tonfával, gumibottal ütik-verik a gazdákat a holland rendőrök

888.hu

2022.08.04. 14:40

Filmre vették a holland rendőröket, ahogy szétverték egy holland farmercsoport tüntetését.

 

Arjen Gerritsen polgármester utasításba adta, hogy távolítsanak el egy fordított holland zászlót ábrázoló falfestményt, amely a farmerek tiltakozó mozgalmának szimbólumává vált.

A rajzot a kormánnyal szembeni elégedetlenség demonstrációjaként tartják számon.

Egy csoport tüntető érkezett Almelo városába, hogy megvédje a falfestményt, amelyet a városháza közelében lévő falra festettek.

A falfestményen a „nincs gazda, nincs élelem” szlogen szerepel, utalva arra az EU-vezérelt zöld programra, amelyet Mark Rutte globalista miniszterelnök próbál rájuk kényszeríteni. A program szerint 2030-ig 70 százalékkal kellene csökkenteni a nitrogénkibocsátást, ami az ország gazdaságainak legalább 30 százalékát fenyegeti bezárással.

A közösségi oldalakon közzétett felvételek szerint a békés tiltakozás azután vált erőszakossá, hogy egy rendőr meglökött egy aktivistát, majd lengetni kezdte a tonfáját, ami felháborodást váltott ki a többi tüntetőben. A rendőri erő többi tagja ekkor szintén gumibotokkal és tonfával verte vissza a feldühödött tömeget.

 

 

A gazdák nem voltak hajlandók meghátrálni, végül látszólagos visszavonulásra kényszerítették a rendőrséget.

A tüntetés során összesen négy embert tartóztattak le a polgármester szerint, aki további intézkedésekre is figyelmeztetett.

A tiltakozást követően az önkormányzat eltávolította a megfordított zászlós falfestményt, helyette kék-sárga festményt állítottak fel: „Vízváros”.

Az EU-alapú klímaprogram elleni tiltakozások, amelyeket a kormány kísérletének tekintenek a gazdálkodók generációi által birtokolt földek megszerzésére, a harmadik hónapban sem mutatták a lassulás jeleit.

A módszerek valóban csak erősödtek: trágyát, lángoló szénabálákat és egyéb hulladékot raktak le az autópályákra, hogy úttorlaszokat képezzenek.

A gazdálkodók továbbra is erős támogatottságot élveznek a holland közvélemény körében: tízből közel négyen közvetlenül támogatják a tiltakozó mozgalmat, és 71 százalékuk azt mondta, hogy megérti, miért háborodnak fel a gazdák a javaslaton. Korlátozzák a nitrogént, egy gyakori műtrágya alapanyagot, amely sok gazdálkodó számára elengedhetetlen a versenyképesség megőrzéséhez.

Az autópályákon kevésbé támogatják a radikális aktivizmust, de a kormány nitrogénterveivel szembeni ellenállás továbbra is erős. A fordított zászlók nem csak a tanyaudvarokon lógnak, számos vidéki településen láthatók. Leginkább északon és keleten”

– írja az Elsevier Weekblad magazin.

A tiltakozó mozgalom külföldről is támogatást kapott, többek között Donald Trump volt elnöktől, aki kijelentette :

A gazdálkodók Hollandiában mindenhol bátran ellenzik a holland kormány klímazsarnokságát”.

 

Korábban már megírtuk, hogy a gazdák meglepő eszközökhöz is folyamodtak, amire a rendőrök is extrém módon reagáltak:

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nem csitulnak a kedélyek Brüsszelben, szivárvány került a pályára Katarban

Nem csitulnak a kedélyek Brüsszelben, szivárvány került a pályára Katarban

Németország pedig Katartól fogja venni a demokratikus LNG-t!

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Wales – Anglia.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére