Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tommy Robinson: nem áldozat vagyok, hanem célpont

Forisek Ádám

2018.08.02. 14:00

A bevándorlásellenes brit aktivista ügyében a napokban döntött a fellebbviteli bíróság: óvadék ellenében szabadlábon védekezhet, mert elsõ alkalommal koncepciós eljárásban ítélték el. Az aktivista most egy videóüzenettel jelentkezett, amelyben elmeséli az õt ért megpróbáltatásokat.

Tommy Robinson óvadék ellenében szabadlábon védekezhet, miután a leedsi koronabíróság számos szabályt áthágva 13 hónap letöltendő börtönre ítélte őt.

Robinson a hivatalos YouTube-csatornájára feltöltött videóban jelentkezett. Üzenetében először is arról mesél, hogy a boszorkánypert elsősorban gyermekei viselték nehezen, szinte minden egyes nap álomba sírták magukat. Egyik gyermeke folyamatosan azt ismételgette, hogy nem hajlandó elmenni a családdal a nyaralásra, ha édesapja nem tart velük. Most azonban mégis összejöhet a kéthetes vakáció, Tommy Robinsonnal együtt.

Lehetnék dühös és megkeseredett, de ezzel elfogadnám az áldozat szerepét. Márpedig én itt nem áldozat vagyok, hanem célpont.”

Robinson megköszönte mindazoknak, akik kiálltak érte, többek között Raheem Kassam újságírónak és Geert Wilders holland politikusnak. Mint mondta, leírhatatlan érzés olvasni azokat az e-maileket, amelyben megígérik neki: nem nyugszanak, amíg Robinson ki nem szabadul.

Megpróbáltak mentálisan megtörni. Ez nem börtönbüntetés volt, hanem mentális kínzás.”

Hangsúlyozta: rengeteg olyan esetről olvasott, hogy tűzoltókat, tanárokat kirúgtak csak azért, mert érzékelték a Robinson ítélete körüli visszásságokat. Az aktivista szerint most egyértelműen kiderült: mindvégig nekik volt igazuk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére