Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tombolnak a demokraták: több millió migráns nem lesz amerikai

888.hu

2021.09.20. 18:30

Amerikai baloldaliak felháborodásban törtek ki a Twitteren vasárnap, miután híre ment, hogy a szenátus független parlamenti képviselője kijelentette, az új törvényjavaslat nem tartalmazza a migránsok állampolgársághoz jutásának lehetőségét.

 

Az Associated Press (AP) hírügynökség beszámolója szerint Elizabeth MacDonough parlamenti képviselő azt mondta:

A demokraták nem használhatják a szociális és éghajlati programokat megerősítő 3,5 milliárdos dolláros csomagjukat arra, hogy bevándorlók millióinak adjanak esélyt az állampolgárságra.”

„Az Elizabeth MacDonough, a szenátus gyakran rejtélyes szabályainak pártatlan értelmezője által hozott döntés káros és elkeserítő kudarc Joe Biden elnök, a kongresszus demokrata tagjai, valamint a bevándorláspárti és progresszív közösségek szövetségesei számára” – jegyezte meg az AP.

Ez szertefoszlatja a demokraták azon reményeit, hogy – a republikánusok ellenállásával szemben – egyoldalúan hatályba léptessék azokat a változtatásokat, amelyek lehetővé teszik a bevándorlók számára az állandó tartózkodási engedély és esetlegesen az állampolgárság megszerzését”

– tette hozzá a Breitbart, „mivel a republikánusok nem fogják megszavazni a törvényjavaslatot, és ezek után a függetlenek szavazataira sem számíthatnak a demokraták.”

Amint a kudarc híre eljutott a közösségi médiába, a baloldaliak és szövetségeseik egyöntetűen csalódottságukat fejezték ki, és sokan arra buzdították a szenátusban ülő demokratákat, hogy egyszerűen hagyják figyelmen kívül MacDonough-t, és mindenképpen vigyék keresztül a kezdeményezéseket.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij: Oroszországnak vissza kell vonulnia a háború előtti vonalakig a tárgyalások megkezdéséhez

Szakértők szerint ez olyan feltétel, amelybe Moszkva aligha fog belemenni a közeljövőben tekintettel arra, hogy jelenleg Ukrajna keleti régióira összpontosítja erőit.

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Zelenszkijnek pedig nem tetszik, hogy hogy Magyarország elutasítja az olajembargót.

Oroszmentesítés az ukrán könyvtárakban

Franz Kafka, Heinrich Mann és Stefan Zweig talán még ma este átmegy Alekszandr Puskin és Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij mennyei dácsájába és közösen egy palack vodkába fojtják bánatukat. A fenti, német anyanyelvű írók műveit majd’ kilencven éve már máglyára vetették, az orosz óriások munkái csak most kerülnek sorra.

Indianában felülírták a kormányzó vétóját, mégsem lesznek „gendersportolók”

Az Egyesült Államokban Indiana állam törvényhozói kedden megszavazták Eric Holcomb kormányzó vétójogának hatályon kívül helyezését, és olyan törvényt léptetnek életbe, amely megtiltja a magukat nőnek nevező férfi sportolóknak a női sportokban való részvételt.

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

„A kormány úgy határozott, hogy létrehoz egy rezsivédelmi alapot és egy honvédelmi alapot. Innen fizetjük majd a rezsicsökkentés és a honvédség megerősítésének költségeit. Kötelezzük a bankokat, a biztosítókat, a nagy kereskedelmi láncokat, az energiaipari és kereskedő cégeket, a telekommunikációs vállalatokat és a légitársaságokat, hogy extraprofitjuk nagy részét ebbe a két alapba fizessék be„ – jelentette be Orbán Viktor, közösségi oldalán megosztott videójában.

GFG blog 2.: A vétóról

GFG blog 2.: A vétóról

Újraindul a GFG blog. Mindig kell egy gondolat és egy gondolat kell.

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Nagy a riadalom a baloldalon, mit fog csinálni a kormány a háború miatti vészhelyzeti felhatalmazással, miközben a Fővárosi Közgyűlésben arra nem voltak képesek, hogy határozatképességet biztosítsanak a mai ülésre.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére