Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tökéletesen bizonyították a német Zöldek, hogy mennyire szélsőbaloldaliak

Pörge Béla

2019.09.27. 21:08

Szomorú, hogy miközben a klímaváltozás miatt tényleg egyre nagyobb szükség van a zöld gondolat bevitelére a politikába, addig Németországban a Zöldek szélsőbaloldali politikát folytatnak.

A klímavédelemmel foglalkozni a mai politikában egyértelműen szükséges és jó dolog, ez meg is látszik a zöld pártok támogatottságának növekedésén. Bizonyára vannak olyan országok, ahol a zöldek tényleg zöldek, azonban sajnos pont Németországban –ahol az egyik legerősebb a zöld párt Európában– valójában egy szélsőbaloldali párt nevezi magát zöldnek. A német Grünenre tűpontosan igaz, hogy olyanok, mint a görögdinnye: kívül zöld, belül vörös.

Martina Renner a képen fekete dzsekiben, szemüvegben látható.

A szélsőbaloldali megnevezésre már számos alkalommal rászolgált a Grünen, a legújabb példa pedig az Antifa-mozgalommal kapcsolatos.

A német parlament egyik alelnöke, a liberális (!) Wolfgang Kubicki eltávolíttatott egy Antifa-matricát a szélsőbaloldali Die Linke egyik képviselőjének, Martina Rennernek az asztaláról.

Renner természetesen felháborodott a döntésen, viszont pártján kívül csak a Zöldek álltak ki mellette, akik szerint a fasizmus elleni fellépés egyetlen módja az antifasizmus.

Szerencsére a német parlament többi pártjában ennél okosabb képviselők ülnek, így az FDP, a CDU és az AfD is kiállt Kubicki mellett – írja a Junge Freiheit.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére