Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több tucat migránst vett őrizetbe a görög rendőrség

Forisek Ádám

2019.07.30. 20:36

Az észak-görögországi Szalonikiben, valamint két nagyobb görög repülőtéren történt az akció.

Több mint 60, különböző országokból származó migránst vettek őrizetbe Szalonikiben több razzia során, amelyet azt követően tartottak, hogy az elmúlt napokban számos erőszakos incidens történt a fő vasútállomás környékén.

Az utóbbi napokban több olyan videófelvétel is terjedt a görög médiában, amelyen az egyebek között vasrudakkal és késekkel felfegyverkezett migránsok közötti összecsapások voltak láthatóak a szaloniki vasútállomás környékén. Helyi médiajelentések szerint az összetűzések rivális afgán, indiai, pakisztáni és bangladesi bandák között robbantak ki.

Szintén kedden a görög rendőrség beszámolt arról, hogy őrizetbe vett 13 migránst Szandoríni és Kósz szigetének repülőterein, akik hamis személyazonosító okmánnyal akartak Olaszországba és Közép-Európába utazni. Az elmúlt hét során további 21 migránst vettek őrizetbe hasonló okokból több kisebb repülőtéren – közölte a rendőrség.

Szalonikiben migránsok ezrei várakoznak annak reményében, hogy Nyugat-Európába utazhatnak a hagyományos balkáni útvonal – 2016-os lezárása óta.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére