Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több tízezer muszlimot vártak a terrort ellenzõ tüntire, alig pár százan mentek el

Forisek Ádám

2017.06.19. 13:28

Körülbelül 10.000 muszlimot vártak a szombati, Kölnben megtartott békemenetre, mely a terrorizmus ellen tiltakozik. Tippeljetek, hányan mentek el.
KÖLN, 13:28

Körülbelül 10 000 muszlimot vártak a szombati, Kölnben megtartott békemenetre, mely a terrorizmus ellen tiltakozik. Tippeljetek, hányan mentek el.

A terrort ellenző békemeneten alig pár száz muszlim vett részt. A rendezvény szlogenjei, mint például „Együtt a terror ellen” és „A gyűlölet pokollá teszi a földet”, olybá tűnik, hogy nem mozgatták meg a „békés muszlimok” elvileg létező és igen népes táborát.

A megjelentek száma sokkal kevesebb volt a rendezők által várt több tízezernél”

– írja a Euronews.

Ráadásul Németország legnagyobb muszlim ernyőszervezete, az 1984-ben alapított Török-Iszlám Unió (DITIB) is megtagadta a részvételt a békemeneten. Honlapjukon közölt álláspontjuk szerint a békemenet „rossz üzenetet” kommunikál: azt sugallja, a nemzetközi terrorizmus elsősorban az iszlámból fakadó probléma. Érthetetlen, miért gondolná ezt bárki is. 

Ezen kívül a ramadánnal is magyarázkodnak

Szerintük ugyanis nyár közepén, mikor napkeltétől napnyugtáig nem ehet, nem ihat semmit a hívő, nem várható el a muszlimoktól, hogy bárhol is vonuljanak.

Felettébb érdekes, hogy merényletekre jut energia ramadánkor, de a vonulás már túl fárasztó.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére