Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több száz beengedett afgán migráns meg sem várja azt, hogy elbírálják sorsát Amerikában

888.hu

2021.10.02. 19:05

Nem tisztelik az amerikai törvényeket.

 

A Breitbart írta meg, hogy legalább 700 afgán menekült el az Egyesült Államok katonai támaszpontjairól, mielőtt áttelepítették volna őket.

A kizárólag a Reuters által közölt számadatok azt részletezik, hogy

Joe Biden elnök meghívására sok száz afgán érkezett meg az Egyesült Államokba, akik aztán megunták a várakozást, és idő előtt elhagyták azt a katonai bázist, ahol várakozniuk kellett volna.

Az afgánok nyolc katonai bázist hagytak ott Texasban, Wisconsinban, Virginiában, Indianában, Új -Mexikóban és New Jersey -ben.

A Reuters-nek nyilatkozó két forrás is megerősítette, hogy sok százan egyszerűen elmennek a helyszínről, még jóval azelőtt, hogy megtudnák, hova telepítik le őket.

Az amerikai belbiztonsági minisztérium (DHS) szóvivője nyilatkozatában nem volt hajlandó kommentálni a Reuters hírügynökség forrásai által szolgáltatott számadatokat, de azt mondta, hogy

a támaszpontokat „általában” elhagyó személyek már voltak kapcsolataik az Egyesül Államokban – akár barátaik családtagjai révén, akár úgy, hogy voltak erőforrásaik, mellyel el tudják tartani magukat.

A bevándorlási szakértők szerint ezek a személyek nem szegik meg az amerikai törvényeket, és a katonai tisztviselőknek nincs jogi felhatalmazásuk arra, hogy akaratuk ellenére törvénytisztelő afgánokat tartsanak a nyolc helyszín bármelyikén, amelyeken 53 ezer afgán lakik.

Jelenleg körülbelül 40 800 afgán tartózkodik ezeken a bázisokon.

Csak a texasi Fort Blissnél a Reuters jelentése szerint több mint 300 afgán hagyta el a bázist hetekkel ezelőtti érkezése óta. .

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére