Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több nõt is zaklatott az orrba vágott migráns Bécsben

Bertha László

2019.01.04. 09:58

Osztrák sajtóinformációk szerint több nõt is molesztált szilveszter éjjelén az az afgán migráns, akit végül alaposan helybenhagyott egy 21 éves svájci turistalány.

Ahogyan arról a tegnapi nap folyamán beszámoltunk, nagy felháborodást keltett Ausztriában annak a fiatal svájci lánynak az esete, aki ellen eljárást indított a rendőrség, miután eltörte az őt szexuálisan zaklató afgán migráns orrát szilveszterkor a bécsi városháza előtti utcabálon.

A Kronen Zeitung ennek kapcsán pénteki írásában felidézi, hogy az osztrák közvélemény, valamint az olvasóik többsége is jól láthatóan a svájci lány pártján áll, a többség értetlenül áll az előtt, hogy a rendőrség vele szemben is eljárást indított.

Az eset kapcsán a 21 éves áldozat – aki sportoló révén egyetlen jól irányzott ütéssel látta el zaklatója baját – elmondta: nem gondolta, hogy ekkora feltűnést kelt majd az eset; egyelőre pedig nem tudja, hogy milyen kimenetele lesz az ellene indított procedúrának.

Az osztrák lap megjegyzi, hogy az országban menedékkérőként tartózkodó 20 éves afgán migráns a vallomások szerint a svájci lányon kívül több nőt is molesztált szilveszter éjjelén Bécs városában.

A migráns újévi „mulatsága” a bátor fellépésnek köszönhetően orrtöréssel, a kórházban végződött. A férfi tagadja az ellene felhozott vádakat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére