Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több mint kétezer iszlamista hajthat végre terrortámadást Európában

Forisek Ádám

2019.02.19. 21:00

Ezt eredményezi az elhibázott bevándorláspolitika.

Interjút készített a német Bild napilap Hans-Georg Maassennel, Németország egykori kémfőnökével. Emlékezetes, hogy Maassent azért menesztették, mert kritizálta és hazugságon kapta Angela Merkel német kancellárt.

Mint az interjúban kifejtette, "a hideg futkosott a hátán", amikor meglátta, hogy több ezer harmadik világbeli migráns érkezik Németországba mindenféle ellenőrzés és kontroll nélkül. A tömeges bevándorlás csak súlyosbította a közbiztonsági helyzetet az országban.

Az interjúban kiemelte: Európában elsősorban a migrációnak, másodsorban az internetnek köszönhető az, hogy az iszlamista terrorizmus korábban elképzelhetetlennek tartott méreteket öltött. Ráadásul az Iszlám Állam harcosai az illegális migránsok közt megbújva még a mai napig érkeznek Németországba. Naponta nagyjából 500 bevándorló érkezik illegálisan az országba, azaz – ha még a családegyesítéseket is számba vesszük – évente 200 000 harmadik világból származó migránssal kell számolniuk a németeknek.

Nagyjából 2200 potenciális terrorista van, akik bármikor végrehajthatnak támadásokat"

– figyelmeztetett a volt kémfőnök, aki hozzátette: Németországban 2012-ben még csak 3800 volt az iszlamista szélsőségesek száma, mára már 11 500-ra duzzadt.

Maassen hangsúlyozta: a 2015-ös elhibázott bevándorláspolitika a mai napig érezteti hatását, és ez valószínűleg így is marad, egyszerűen azért, mert ezt az elképesztő nagyságú embertömeget lehetetlenség integrálni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére