Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több mint 80 csecsemőt fertőzött meg a vírus Texasban

MTI

2020.07.19. 12:08

Texas tengerparti településein 85 csecsemő van a koronavírus-fertőzöttek között – közölte egy egészségügyi illetékes.

Annette Rodriguez, Corpus Christi Nueces megye tisztifőorvosa a hét végén közölte, hogy a 85 gyermek mind egyévesnél fiatalabb, de további részleteket nem közölt arra vonatkozóan, hogyan fertőződhettek meg.

Ezek a babák még az első évüket sem töltötték be. Kérjük, állítsák le a betegség terjesztését azzal, hogy a szükséges utazásokat leszámítva otthon maradnak, betartják a közösségi távolságtartást, és nyilvános helyen maszkot viselnek

– mondta a tisztifőorvos.

Texas állam republikánus kormányzója is sürgette a széles körben történő maszkviselést, hogy elkerülhető legyen egy újabb karantén, amit nem zárt ki.

Texasi egészségügyi vezetők jelentése szerint szombaton immár az ötödik egymás követő napon meghaladta a tízezret az újonnan diagnosztizált fertőzöttek száma, és újabb 130 ember halt bele a vírus okozta Covid-19 betegségbe. Az amerikai államban a hivatalos adatok szerint a fertőzöttek száma 317 730, a halálos áldozatoké 3865.

A fertőzöttek tényleges száma ennél feltehetően magasabb, mert sok embert nem teszteltek, és a kutatások szerint a fertőzöttek is lehetnek tünetmentesek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére