Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több mint 200 sírhelyet gyalázott meg szándékosan egy muzulmán Franciaországban

Sümeghi Lóránt

2018.04.30. 18:00

Áttörés következett be abban az ügyben Franciaországban, melynek keretében egy muzulmán férfi szándékosan megrongált és meggyalázott 215 sírhelyet. A francia bíróságnak "csupán" háromévnyi jogászkodás után sikerült kimondania, hogy keresztényellenes támadás történt.
CASTRES, 18:00

Áttörés következett be abban az ügyben Franciaországban, melynek keretében egy muzulmán férfi szándékosan megrongált és meggyalázott 215 sírhelyet. A francia bíróságnak "csupán" háromévnyi jogászkodás után sikerült kimondania, hogy keresztényellenes támadás történt.

A kontinenst 2015-től érintő bevándorláshullámot megelőzően nemcsak Franciaországban, hanem egész Európában kevés olyan esetet kellett tárgyalnia a bíróságoknak, melyek kifejezetten keresztényeket céloztak meg. Azonban az egyre szaporodó szélsőséges muzulmánok megléte mellett – akik Európa-szerte robbantásokkal, tömeges gázolásokkal hívták fel magukra a figyelmet – egyre többször garázdálkodtak az olyan magányos muszlimok, akik kulturális frusztrációjukat keresztény szobrokon, emlékműveken vagy sírhelyeken élték ki. 

A Le Journal D’ici francia lap beszámolója szerint ez utóbbit példázza annak a muszlim férfinek az esete, aki 215 sírhelyet gyalázott és rongált meg három évvel ezelőtt,

kifejezetten azért, mert azokon keresztény jelképek voltak.

A nyugati emberek kulturális önvédelmének gyengeségét hűen alátámasztja az a fajta joggyakorlat, melynek keretében a muszlim sírgyalázó bűncselekményét a bíróság nem volt hajlandó "keresztényellenes támadásnak" minősíteni. Persze a botrányos döntés hatalmas felháborodást váltott ki országszerte, mely végül bevonzott két jogvédő szervezetet is, amelyek kitartó munkával három év után elérték, hogy immár bírósági papír is készüljön arról, hogy

a franciaországi Castres városában keresztényellenes támadás történt, amikor egy muszlim szándékosan meggyalázott 215 sírhelyet a Saint-Roch temetőben."

Szakértők szerint egyre több ilyen támadással kell majd számolniuk nemcsak a franciáknak, hanem elsősorban a briteknek, németeknek és a svédeknek is. Természetesen kiemelik azt is, hogy a Nyugat-Európában található zsidó temetők még nagyobb veszélyben vannak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szabó Tímea és a CIA – megint üzent Anonymus

Szabó Tímea és a CIA – megint üzent Anonymus

Gansperger Gyula: „Sorosnak ezek az emberei bizonyos dolgokat tudnak mozgatni. De a teteje a Gordon.” Azok a beszélgetésrészletek, amelyeket Anonymus hétfőn, illetve ma reggel küldött el az Origo szerkesztőségének, a korábbiakhoz hasonlóan szintén a Városháza értékesítéséről folyó egyeztetéseken hangzottak el, ám nagyrészt a hazai baloldal külföldi kapcsolatrendszeréről és finanszírozásáról szólnak. A legfrissebb hanganyag a tárgyalás kötetlenebb beszélgetéseit tartalmazza, amikor Gansperger Gyula, Bajnai Gordon harcostársa a magyar baloldal és a külföldi gazdasági és politikai érdekkörök összefonódásáról tár fel újabb megdöbbentő részleteket.

Rittenhouse visszaszólt az NBA woke-sztárjának

Rittenhouse visszaszólt az NBA woke-sztárjának

Kyle Rittenhouse visszaszólt LeBron Jamesnek a tweetje miatt, amelyben kigúnyolta az emberölési perében tett vallomását, mielőtt minden vádpontban felmentették volna.

Magyar-izraeli sportkapcsolatok: Hajós Alfrédtól a Beitar magyar gólgyárosáig

Valószínűleg csak a sportszakmában járatosak előtt ismert, hogy a hazai sportélet kiteljesedésében milyen fontos szerepet játszott a magyarországi zsidóság. A tények jobb megismeréséhez nyújt segítséget a „Game Changers”, a magyar-izraeli sportkapcsolatokat bemutató kiállítás a Hidegkuti-stadionban a Külgazdasági és Külügyminisztérium sportdiplomáciai főosztálya és az izraeli nagykövetség szervezésében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére