Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több millió forintba kerül Svédországnak a migránsok szexuális felvilágosítása

Tóth Dalma

2018.07.22. 16:36

A svéd kormány célja az, hogy az illegális bevándorlókat megtanítsa arra, hogyan közeledjenek a svéd nõkhöz, hiszen a migránsok odavannak a szõkékért.

A svéd kormány célja az, hogy az illegális bevándorlókat megtanítsa arra, hogyan közeledjenek a svéd nőkhöz, hiszen a migránsok odavannak a szőkékért.

Svédország 5 millió koronát szán a migránsok szexkurzusaira. A pénz egy részét a "Youmo" nevezetű weboldalra fogják költeni, aminek célja az illegális bevándorlók szexuális felvilágosítása. A honlap arab, szomáli és dari nyelven is elérhető.

Svédországban mostantól nemi erőszaknak számít minden olyan együttlét, amibe nem egyeztek bele

A svéd parlament elfogadott egy új törvényt, miszerint nemi erőszaknak számít minden olyan szexuális együttlét - akkor is, ha az aktus nem fenyegetés vagy erőszak hatására jött létre -, amibe nem egyeztek bele egyértelműen. A svéd kormány annak ellenére nyújtotta be a módosítást, hogy a Jogalkotó Tanács nem javasolta azt, mivel szerintük a már létező törvények is megfelelőek voltak.

A honlap például a kényszerházasságról, az erőszakról, a szerelemről, az emberi testről, a drogokról és az alkoholról nyújt információt az olvasóknak. A "szerelmesnek lenni" menüpont alatti képeken, egy fiatal, svéd szőke nő és egy sötét bőrű férfi szerelmi életébe pillanthatunk bele. A fotók mellé olyan szövegeket írtak, miszerint: "Szerelmesnek lenni nagyszerű dolog. Egyesek sokszor esnek szerelme, mások soha."

A honlapot tovább fognák fejleszteni és olyan témákról is szó lesz mint a prostitúció, emberkereskedelem, becsületből elkövetett erőszak/gyilkosság, nemi szerv megcsonkítása, nemi erőszak és szexuális zaklatás.

Mióta Svédország több százezer migránst befogadott, megugrott a nemi erőszakok száma. Tavaly a rendőrség azt tanácsolta a Malmőben élő nőknek, hogy sötétedés után ne sétáljanak egyedül az utcán, mivel egymás után rövid időn belül három nemi erőszak történt.

A svéd bűnügyi statisztikai hivatal (BRA) adatai szerint 2017-ben 7 230 nemi erőszakra került sor. Ez 10 százalékos növekedést jelent 2016-hoz képest, amikor 6 720 ilyen jellegű bűncselekményt követtek el. Sajnos az elkövetők kilétére nem mindig derül fény és ha mégis elkapják a támadót, akkor is lassan születik ítélet.

Európán belül Svédország számít a nemi erőszak fellegvárának.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére