Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több ezer gazda vonult fel az ökofasiszták ellen Németországban

Sümeghi Lóránt

2019.10.24. 12:00

Több ezer gazda rendezett hatalmas traktoros felvonulást Németország nagyvárosaiban az egyre szigorúbb zöldpolitika és a városi liberálisok által gerjesztett, vidékieket megcélzó gyűlölet ellen. 

Szó szerint megbénították Hannover, München, Berlin, Bonn és Hamburg városát azok a traktoraikkal felvonuló gazdák, akik egyre inkább ki vannak szolgáltatva a kormány szigorodó zölpolitikájának és az irányukba gerjesztett városi gyűlöletnek. A megmozdulást szervező civil csoport szerint a kormánynak több lehetőséget kellene biztosítania a gazdáknak arra, hogy egyrészt beleszóljanak az őket érintő ügyekbe, továbbá, hogy eloszlassák a többnyire az urbánusok által gerjesztett gyűlölködő légkört, amely leginkább az állattenyésztéssel foglalkozókat érinti.

A felvonulásokon részt vevő gazdákat természetesen sok helyen megpróbálta megzavarni az ökocsőcselék, amely táblákkal és hangos rigmusok bekiabálásával okozott rendzavarást. A rendőrség közleménye szerint azonban szerencsére atrocitás nem történt egyik városban sem.

Korábban megírtuk, három héttel ezelőtt Hollandiában is utcára vonultak a gazdák, ugyanis Németországhoz hasonlóan ott is célkeresztbe kerültek az állattenyésztés ágazatában dolgozók, akiket azzal vádolnak, hogy nem járulnak hozzá a nitrogénkibocsátás csökkentéséhez, mivel nem hajlandóak csökkenteni a jószágállományukat.

Fotó: AFP

Fotó: AFP

Fotó: AFP

Fotó: AFP

Fotó: AFP

Fotó: AFP

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére