Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tiltólistára került a német történész, amiért azt merte állítani, hogy az iszlám nem Németország része

Nagy Gábor

2018.04.17. 19:00

Alig pár nappal azután, hogy Angela "Stasi Bush" Merkel kancellár azt merte mondani, hogy az iszlám Németország része, a Facebook letiltott egy német történészt, mert az ellenkezõjét merte híresztelni a közösségi médiában.
BERLIN, 19:00

Alig pár nappal azután, hogy Angela „Stasi Bush” Merkel kancellár azt merte mondani, hogy az iszlám Németország része, a Facebook letiltott egy német történészt, mert az ellenkezőjét merte híresztelni a közösségi médiában.

Michael Hessman bűne az volt, hogy egy kiírásában azt merte sugallni ismerősei és a nagyvilág felé, hogy az iszlám sem a német történelemnek, sem pedig a német kultúrának nem volt része. A minden bizonnyal ’gyűlölet kategóriába’ tartozó poszt így festett:

„A keresztény Nyugat-Európa 1700 éves története távlatában az iszlám csak egy szerepet játszik: Damoklész kardjaként, a barbársággal való fenyegetőzéssel ott lebeg felettünk, ami ellen egyesítenünk kell erőinket és harcolnunk kell ellene. Ebben az értelemben az iszlám nem része a német történelemnek, hanem épp ellenkezőleg: az iszlám elleni védekezés az, ami része a német történelemnek.”

Hessman ugyanis épp úgy gondolja, mint a németek többsége vagy a jelenlegi CSU színeiben politizáló belügyminiszter, Horst Seehofer, vagyis: az iszlám semmilyen szinten nem tartozik Németországhoz. A történész gyomra nem hajlandó bevenni azokat a maszlagokat, amit a német kancellár március közepén, az új kormányprogram parlamenti ismertetése közben próbált előadni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére