Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tiltakoznak a melegek a megamecset miatt

888.hu - V4NA

2020.05.19. 19:32

Forrnak az indulatok Londonban.

A westminsteri városi tanácsnak beadott tervezet szerint a Picadilly körtéren található történelmi Trocadero épület alagsorában és földszintjén egy ezer fő befogadására alkalmas mecsetet szeretnének létrehozni – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

A tervnek számos ellenzője akadt a londoni lakosság minden szegletéből, beleértve a meleg közösséget. Szerintük az, hogy a történelmi „melegnegyed”, a Soho közelségében mecsetet építsenek, összeegyeztethetetlen a vallás megnyilvánulásaival, amely – ahogy azt egy panasztevő idézi – halállal büntetné a homoszexualitást.

Az is kérdéses, hogy az ivást és bulizást ellenző muszlimok egy szórakozóközpont alagsorába akarnak beköltözni. A lakosok arra is rámutattak, hogy egy ezerfős közösség óriási tömeget és közlekedési nehézségeket okozna a város egyébként is zsúfolt turisztikai csomópontján. Egyes ellenvélemények pedig egyszerűen csak arra mutatnak rá, hogy egy anglikán monarchia fővárosának szívében ne legyen megamecset.

A projektet egyébként egy londoni ingatlanfejlesztő Asif Aziz alapítványa kezeli azzal az indokkal, hogy a „hátrányos helyzetű, alulreprezentált közösségek” támogatása azonos az alapítvány céljaival. A tervet februárban adták be a tanácshoz, azonban a tiltakozások miatt az ügyben egyelőre nem született döntés.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nem egy ukránt, hanem egy oroszt választottak meg a nemzetközi sakkszervezet élére

Arkagyij Dvorkovics orosz sakkmestert egy személyben hibáztatja az ukrán ellenfele „Oroszország háborús gépezetének felépítéséért”.

Zelenszkij felelősségre fogja vonni mindazokat, akik segítik a megszállókat

Kijev és szövetségesei nem fognak béketárgyalásokba bocsátkozni, ha Moszkva népszavazásokat tart Ukrajna elfoglalt térségeiben az Oroszországhoz való csatlakozásról – jelentette ki vasárnap az ukrán elnök.

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Ha Szentpéteri Nagy Richárd politológus és Bánó András, a harminc évvel ezelőtti rossz emlékű „Egyenleg-ügy” főszereplője valamilyen módon Orbán Viktorról beszélget a nyilvánosság előtt, abban biztosak lehetünk, hogy a magyar miniszterelnök abból jól nem jön ki.

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Azt gondolná az ember, hogy van egy határ, amit már nem lépnek át, de minden alkalommal bizonyítják, hogy nincs ilyen.

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntették a légitársaságot

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntették a légitársaságot

A kormány pedig előre közölte, hogy nem lehet áthárítani az extraprofit-adót az utasokra. A Ryanair a tettéért most drágán megfizet.

Kína folytatja hadgyakorlatait Tajvan körül

A kínai hadsereg bejelentette hétfőn, hogy tovább folytatja a Tajvan körül múlt héten megkezdett hadgyakorlatait, amelyeknek az eredeti tervek alapján helyi idő szerint vasárnap délben kellett volna befejeződniük.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére