Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tiltakoznak a melegek a megamecset miatt

888.hu - V4NA

2020.05.19. 19:32

Forrnak az indulatok Londonban.

A westminsteri városi tanácsnak beadott tervezet szerint a Picadilly körtéren található történelmi Trocadero épület alagsorában és földszintjén egy ezer fő befogadására alkalmas mecsetet szeretnének létrehozni – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

A tervnek számos ellenzője akadt a londoni lakosság minden szegletéből, beleértve a meleg közösséget. Szerintük az, hogy a történelmi „melegnegyed”, a Soho közelségében mecsetet építsenek, összeegyeztethetetlen a vallás megnyilvánulásaival, amely – ahogy azt egy panasztevő idézi – halállal büntetné a homoszexualitást.

Az is kérdéses, hogy az ivást és bulizást ellenző muszlimok egy szórakozóközpont alagsorába akarnak beköltözni. A lakosok arra is rámutattak, hogy egy ezerfős közösség óriási tömeget és közlekedési nehézségeket okozna a város egyébként is zsúfolt turisztikai csomópontján. Egyes ellenvélemények pedig egyszerűen csak arra mutatnak rá, hogy egy anglikán monarchia fővárosának szívében ne legyen megamecset.

A projektet egyébként egy londoni ingatlanfejlesztő Asif Aziz alapítványa kezeli azzal az indokkal, hogy a „hátrányos helyzetű, alulreprezentált közösségek” támogatása azonos az alapítvány céljaival. A tervet februárban adták be a tanácshoz, azonban a tiltakozások miatt az ügyben egyelőre nem született döntés.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Olajozottan megy a felvételi

Olajozottan megy a felvételi

Azt írja az újság, hogy félmillió forint segít átlendülni a felvételi vizsga okozta nehézségeken.

Orbán Viktor: Magyar nemzeti érdek, hogy maradjunk ki a háborúból

Orbán Viktor: Magyar nemzeti érdek, hogy maradjunk ki a háborúból

Magyarország mindent meg fog tenni a béke érdekében, és nem fog belesodródni a háborúba – mondta Orbán Viktor kormányfő péntek reggeli szokásos rádióinterjújában. A miniszterelnök szerint az infláció egy közellenség, le kell törni az inflációt, majd azt mondta: úgy számol, hogy február-március körül csökkenni fog az infláció, decemberre pedig egy számjegyű lesz.

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Skócia áthelyez egy nemi erőszak miatt bebörtönzött transznemű elítéltet egy női börtönből, miután politikusok, aktivisták és jogászok is aggodalmukat fejezték ki a többi fogoly biztonsága miatt – közölte Nicola Sturgeon skót miniszterelnök csütörtökön.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére