Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Terrortámadások, halálos összeesküvés – politikai thrillerbe kezd Hillary Clinton

888

2021.02.23. 22:00

Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter egy politikai thrilleren dolgozik együtt egy kanadai írónővel. Lesz honnan merítenie, az biztos.

Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter egy politikai thrilleren dolgozik együtt Louise Penny kanadai írónővel.

Az októberben megjelenő State of Terror című regény főszereplője egy frissen kinevezett női külügyminiszter, aki egykori riválisa szolgálatában kezdi meg munkáját – olvasható a The Guardian című brit napilap online kiadásában.
Nem sokkal később terrortámadások „bolygatják meg a globális rendet, és a külügyminisztert megbízzák egy csapat összeállításával, amelynek feladata a halálos összeesküvés kibogozása lesz”.

A könyv az Egyesült Államokban a Simon & Schuster és a St. Martin’s Press, míg Nagy-Britanniában és a világ többi részén a Pan Macmillan gondozásában jelenik meg. Clinton közleményében „valóra vált álomnak” nevezte, hogy Pennyvel dolgozhat együtt. Hillary Clinton férje, Bill Clinton korábbi amerikai elnök már két thrillert is írt James Patterson amerikai bestselleríróval közösen.

A 2018-ban megjelent Az elnök eltűnt című regény több millió példányban kelt el világszerte. A The President’s Daughter című könyv, amelynek középpontjában egy volt amerikai elnök áll, akinek elrabolják a lányát, idén nyáron jelenik meg.

MTI

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére