Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A terrorizmust népszerûsítõ tv-sorozatot indít a Hamász

Vincze Viktor Attila

2017.05.18. 21:58

A közelgõ muzulmán szent hónapban, a Ramadán idején a Hamász hivatalos televíziócsatornája egy olyan saját gyártású tévésorozatot mutat be, amely a terrorizmust, a "Jeruzsálemért harcoló hõsök életét mutatja be". Az Al-Aqsa TV-n május 27-én, a Ramadan elsõ napján lesz elõször látható az Ég kapui címû, a terrorizmust népszerûsítõ sorozat elsõ része.
GÁZA, 21:58

A közelgő muzulmán szent hónapban, a Ramadán idején a Hamász hivatalos televíziócsatornája egy olyan saját gyártású tévésorozatot mutat be, amely a terrorizmust, a "Jeruzsálemért harcoló hősök életét mutatja be". Az Al-Aqsa TV-n május 27-én, a Ramadan első napján lesz először látható az Ég kapui című, a terrorizmust népszerűsítő sorozat első része.

A Ramadán hónapja, amelyet az iszlám hívők hajnaltól napnyugtáig tartó böjttel tisztelnek meg, különlegesen fontos a muszlim vallás szellemisége szempontjából. Ugyanakkor a Ramadán időszakára a muzulmán hagyomány úgy is tekint, mint a dzsihád hónapjára, amikor is Allah katonai győzelemmel ajándékozza meg az iszlám híveit.

A Ramadán történelmi, vallási és katonai jelentőségére tekintettel a szélsőséges iszlamista csoportok ebben az időszakban fokozni szokták a terrorista jellegű támadó akcióikat.

Mivel ebben az időszakban sok muzulmán otthon marad és televíziózás közben böjtöl, ez sok külső szemlélő szerint növeli körükben a gyűlöletcselekmények elkövetésére való hajlandóságot.

Ezért dönthetett úgy a Hamász, hogy a Ramadán idején indítja el – a világon eddig példátlan – terroristákról szóló reality jellegű televíziós sorozatát.

A Ramadán idejére jellemző vallásos lelkesedésnek a lehető legnagyobb mértékű kihasználása a célja a Hamásznak azzal, hogy saját tv-csatornája ekkor kezdi az Izrael elleni terroristákról és a terrorizmusról szóló tv-sorozatának sugárzását.

A sorozatról szóló promó, azaz beharangozó anyagok, reklám szpotok szerint a sorozat a palesztinok és az izraeli "telepesek", valamint az izraeli hadsereg katonái közötti erőszakos összecsapásokról szól majd.

Ha Jeruzsálemben élsz, tudod mi az élet értelme! Bármelyik pillanatban meghalhatsz."

– hangzik el a sorozat egyik színésznőjétől a promóciós bejátszóban.  

Egy másik férfi színész pedig arról beszél a beharangozóban, hogy:

Ellent kell állnunk nekik (a zsidóknak), és meg kell nyitnunk előttük a pokol kapuit."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére