Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Terroristákat öltek Azerbajdzsánban

Pörge Béla

2017.02.01. 17:46

Az azeri állambiztonsági szolgálat közlése szerint az azeri titkosszolgálat végzett négy terrorcselekményre készülõ emberrel.
BAKU, 17:46

Az azeri állambiztonsági szolgálat közlése szerint az azeri titkosszolgálat végzett négy terrorcselekményre készülő emberrel.

A tájékoztatás szerint a bevetés során a négy gyanúsított férfi fegyveres ellenállást tanúsított, automata gépfegyverekkel és pisztolyokkal tüzet nyitott a titkosszolgálat kommandósaira. Az akcióban a kommandósok négy emberrel végeztek, egyet őrizetbe vettek.

Az öt férfi a gyanú szerint különösen veszélyes, vallási indíttatású bűncselekmények elkövetésére készült Azerbajdzsánban.

A gyanúsítottak több, Azerbajdzsánban működő terrorcsoport tagjai voltak. A vallási fanatikusok robbanószerekkel, fegyverekkel és éles lőszerekkel felfegyverkezve terveztek terrortámadásokat végrehajtani az ország különböző részein — írja az MTI.

Az azeri média korábban már többször beszámolt arról, hogy a nagy többségében muzulmánok lakta kaukázusi ország számos állampolgára harcol dzsihadista szervezetek kötelékében a Közel-Keleten.

Két éve a bakui parlament törvényt fogadott el arról, hogy megfosztják állampolgárságuktól azokat az azerbajdzsáni állampolgárokat, akik terrorista tevékenységben vagy más országok vallási jellegű konfliktusaiban vesznek részt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére