Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Terroristairtást végeztek az oroszok az Eufrátesz völgyében

888.hu

2017.08.27. 22:28

Az Iszlám Állam terrorszervezet több mint 800 fegyveresét ölték meg a szíriai kormánycsapatok az orosz légierõ támogatásával az Eufrátesz folyó völgyében, Ganem-Ali város térségében.
MOSZKVA, 22:28

Az Iszlám Állam (ISIS) terrorszervezet több mint 800 fegyveresét ölték meg a szíriai kormánycsapatok az orosz légierő támogatásával az Eufrátesz folyó völgyében, Ganem-Ali város térségében – közölte az MTI.

Az orosz katonai tárca tájékoztatása szerint a hadműveletben emellett az ISIS 13 tankját és 39 nagy kaliberű golyószóróval felszerelt kisteherautóját, valamint kilenc aknavetőjét és tüzérségi fegyverét is sikerült megsemmisíteni. A szíriai kormányerők folytatják előrenyomulásukat a terroristák által körülzárt Deir-ez-Zór felé az Eufrátesz keleti partján.

Az orosz vezérkar korábban közölte, hogy a szíriai kormányhadsereg és az orosz légierő az ISIS Deir-ez-Zór körül összevont fegyvereseinek szétverésére csoportosította át fő erőit. Szergej Rudszkoj vezérezredes, a vezérkar műveleti főosztályának vezetője kijelentette, hogy a város felmentésével befejeződik az ISIS legharcképesebb erőinek szétzúzása Szíriában. Rudszkoj szerint Deir-ez-Zór környéke az ISIS utolsó támaszpontja szíriai területen, ezért ide vezényelte át fegyvereseit Moszulból és Rakkából.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére