Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Terhes nőt támadott meg az illegális bevándorló

888.hu

2022.02.16. 07:20

A bangladesi származású illegális bevándorló megpróbálta leszúrni a terhes nőt, mert a nő – feletteseként – megkérte, hogy szállítson ki egy megrendelést.

 

A terhessége ötödik hónapjában járó nőt egy bangladesi alkalmazottja támadta meg egy szabóollóval. Miközben a migráns az ollóval hadonászott, többször megütötte a nőt. Az áldozat megpróbálta megfékezni a támadóját, aminek köszönhetően többször is megsérült a kezén. „Nem fogadok el utasításokat a nőktől, legyen ennyi elég” – mondta a férfi, miközben az ollóval fenyegette a felettesét.

Az eset február 10-én történt Róma egyik külső kerületében, Appio Latinóban. Csak a szerencsének köszönhető, hogy a támadásból nem lett tragédia, mivel a 23 éves bevándorló nyilvánvaló szándéka volt, hogy megöli a kismamát. Mindezt csupán azért akarta megtenni, mert a nő megkérte, hogy szállítson ki pár csomagot.

A szomszédos üzletekben dolgozók kimentek az utcára, amikor meghallották a nő kiáltását és segélykérését, és többen hívták a rendőrséget, akik rövid időn belül megérkeztek az üzlethez. A bangladesi férfi értesülések szerint azzal indokolta a támadást a rendőröknek, hogy „az én hazámban egy nő nem adhat férfiaknak parancsot”. A nőt végül a férje mentette meg, aki hátulról előre rohant, megragadta a bevándorlót és arrébb rángatta. A két férfi között néhány másodpercig tartott a dulakodás, de férjnek sikerült lefegyvereznie az alkalmazottat. Mohammed ekkor úgy döntött, hogy elhagyja az üzletet, és megpróbált elsétálni. Az erőszak helyszínétől néhány kilométerre fogták el a rendőrök. Súlyos testi sértés vádjával vádat emeltek ellene, és letartóztatták – írta meg a V4NA.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére