Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tanulmány is bizonyítja: egyes németországi migránsközösségek elutasítják a nyugati társadalmat

Nagy Gábor

2016.12.03. 19:58

Tavaly és idén is csúcsra jár a migránscunami Németországban. Negatív hatása eddig sem volt kétséges, s még a jövõ szempontjából kulcsfontosságú integrációra sem sok esélyt látnak a szakértõk.

Tavaly és idén is csúcsra jár a migránscunami Németországban. Negatív hatása eddig sem volt kétséges, s még a jövő szempontjából kulcsfontosságú integrációra sem sok esélyt látnak a szakértők.

A Die Welt által is közölt tanulmány legfőbb megállapítása az, hogy a németországi migránsközösségek, leginkább a szegény és elszigetelt bevándorlók utasítják el a nyugati társadalmat és annak értékeit.

A Német Lakásügyi és Városfejlesztési Egyesület (VHW) által készített felmérés a nagyobb németországi városokat, illetve azok bevándorlók lakta negyedeit vizsgálta.

Bernd Hallenberg, az egyesület egyik munkatársa szerint a kutatás folyamán végig azt tapasztalták, hogy a bevándorlók egyre többször elszigetelik magukat a többségi társadalomtól, és csak más, javarészt migránsokból álló közösségekkel tartják a kapcsolatot. De, amint a Breitbart cikkéből kiderül: "a bevándorló miliők egymástól függetlenül is fejlődnek."

A tanulmány arra a negatív a jelenségre is rámutat, amely szerint a bevándorlási hullám előtt érkezők könnyebben integrálódtak, mivel több esetben németnek is vallották magukat – 2014 után érkezettekre ez azonban kevésbé igaz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Jakab Péter kilépett a Jobbikból

Gyöngyösi Márton, a Jobbik Elnöke nyílt levélben kérte föl Jakab Pétert a lemondásra. Jakab válaszlevelében úgy fogalmazott: „Ha a nép és a Jobbik között kell választanom, nem kérdés, melyiket választom”.

Zelenszkij kitiltaná az orosz turistákat Európából

Az ukrán humorista-elnök ismét vette magának a bátorságot, hogy megmondja, mi a teendője az európai országoknak.

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Ez a tél maga lesz a pokol. Igaz, nem meleg lesz, hanem hideg, de legalább sötét is. Meg szenvedős. A benézett szankciós politika hatására Európában az összes grafikon elkezdett függőlegesen felfele emelkedni. Kár, hogy ezek olyan grafikonok, amelyeknél nem célszerű növekedést észlelni. Az infláció az egekben, az üzemanyagárak sosem voltak ilyen magasak, a rezsiköltségekről pedig sírás nélkül beszélni sem lehet. Ilyen körülmények között kisebb csoda, hogy egyáltalán az átlagfogyasztásig meg tudjuk tartani a rezsicsökkentést. De az emberek mintha nem lennének tisztában azzal, hogy mennyire súlyos a helyzet. Az egy dolog, hogy nem tudják majd kifizetni az óriási rezsiszámlákat és az energiacsapda miatt áramszüneteket is kockáztatnak, de mi lesz a gazdasággal? A recesszió elkerülhetetlen. Mi lenne, ha egyszer megérnénk azt, hogy Európa nem világhatalmi erők közé pozicionálja magát, hanem kiáll a saját jól felfogott érdekei mellett? Amíg viszont olyan vezetők állnak az EU élén, akik megelőzni nem tudják a bajt, okozni viszont annál inkább, addig ez csak lázálom marad.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére