Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megtámadta tanárát egy muszlim diák

888.hu

2021.10.12. 22:00

Egy Párizshoz közeli település iskolájában az egyik diák a Koránt idézve rácsapta az ajtót a tanárára, aki a földre esett. Több politikus is megszólalt a történtekkel kapcsolatban, példaértékű szankciót kérnek a tanuló esetében.

 

Rendkívül nagy visszhangot keltett a francia sajtóban az az eset, mely a Párizzsal szomszédos Seine-et-Marne megye egyik településének iskolájában történt. Az egyik muszlim vallású diák, Yassine óra közben odament a tanárnőhöz, majd Allah és a Korán nevében elkezdte szidalmazni és fenyegetni. A tanárnő megkérte a fiút, hogy ne érjen hozzá, de a diák ezt elengedte a füle mellett és a teremből kimenet olyan durván rácsapta az osztályterem ajtaját, hogy a nő a földre zuhant.

Mindeközben a többi tanuló rendkívül jól szórakozott, hangosan nevetgéltek.

Franciaországban egyre nagyobb mérteteket ölt a tanárok fenyegetettsége, az egész világot megrázó döbbenetes tanárgyilkosság, Samuel Paty lefejezésének első évfordulójának közeledtével azonban nem csillapodnak a kedélyek, sőt, ha lehet, még rosszabb a helyzet, mint előzőleg. A témával kapcsolatban nemrég könyvet adott ki Didier Lemaire, az a filozófiatanár, aki pár hónapja azzal vált ismertté, hogy nyíltan beszélt arról, hogy mennyire intenzíven van jelen az iskolákban az iszlamizmus.

A történteket követően a tanár több halálos fenyegetést is kapott, ezt követően csak rendőri kísérettel mert bejárni a munkahelyére, majd úgy döntött, hogy végleg elhagyja a tanári pályát, mert nem érzi magát biztonságban

– írta meg a V4NA.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére