Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megtámadta tanárát egy muszlim diák

888.hu

2021.10.12. 22:00

Egy Párizshoz közeli település iskolájában az egyik diák a Koránt idézve rácsapta az ajtót a tanárára, aki a földre esett. Több politikus is megszólalt a történtekkel kapcsolatban, példaértékű szankciót kérnek a tanuló esetében.

 

Rendkívül nagy visszhangot keltett a francia sajtóban az az eset, mely a Párizzsal szomszédos Seine-et-Marne megye egyik településének iskolájában történt. Az egyik muszlim vallású diák, Yassine óra közben odament a tanárnőhöz, majd Allah és a Korán nevében elkezdte szidalmazni és fenyegetni. A tanárnő megkérte a fiút, hogy ne érjen hozzá, de a diák ezt elengedte a füle mellett és a teremből kimenet olyan durván rácsapta az osztályterem ajtaját, hogy a nő a földre zuhant.

Mindeközben a többi tanuló rendkívül jól szórakozott, hangosan nevetgéltek.

Franciaországban egyre nagyobb mérteteket ölt a tanárok fenyegetettsége, az egész világot megrázó döbbenetes tanárgyilkosság, Samuel Paty lefejezésének első évfordulójának közeledtével azonban nem csillapodnak a kedélyek, sőt, ha lehet, még rosszabb a helyzet, mint előzőleg. A témával kapcsolatban nemrég könyvet adott ki Didier Lemaire, az a filozófiatanár, aki pár hónapja azzal vált ismertté, hogy nyíltan beszélt arról, hogy mennyire intenzíven van jelen az iskolákban az iszlamizmus.

A történteket követően a tanár több halálos fenyegetést is kapott, ezt követően csak rendőri kísérettel mert bejárni a munkahelyére, majd úgy döntött, hogy végleg elhagyja a tanári pályát, mert nem érzi magát biztonságban

– írta meg a V4NA.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij: Oroszországnak vissza kell vonulnia a háború előtti vonalakig a tárgyalások megkezdéséhez

Szakértők szerint ez olyan feltétel, amelybe Moszkva aligha fog belemenni a közeljövőben tekintettel arra, hogy jelenleg Ukrajna keleti régióira összpontosítja erőit.

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Zelenszkijnek pedig nem tetszik, hogy hogy Magyarország elutasítja az olajembargót.

Oroszmentesítés az ukrán könyvtárakban

Franz Kafka, Heinrich Mann és Stefan Zweig talán még ma este átmegy Alekszandr Puskin és Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij mennyei dácsájába és közösen egy palack vodkába fojtják bánatukat. A fenti, német anyanyelvű írók műveit majd’ kilencven éve már máglyára vetették, az orosz óriások munkái csak most kerülnek sorra.

Indianában felülírták a kormányzó vétóját, mégsem lesznek „gendersportolók”

Az Egyesült Államokban Indiana állam törvényhozói kedden megszavazták Eric Holcomb kormányzó vétójogának hatályon kívül helyezését, és olyan törvényt léptetnek életbe, amely megtiltja a magukat nőnek nevező férfi sportolóknak a női sportokban való részvételt.

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

„A kormány úgy határozott, hogy létrehoz egy rezsivédelmi alapot és egy honvédelmi alapot. Innen fizetjük majd a rezsicsökkentés és a honvédség megerősítésének költségeit. Kötelezzük a bankokat, a biztosítókat, a nagy kereskedelmi láncokat, az energiaipari és kereskedő cégeket, a telekommunikációs vállalatokat és a légitársaságokat, hogy extraprofitjuk nagy részét ebbe a két alapba fizessék be„ – jelentette be Orbán Viktor, közösségi oldalán megosztott videójában.

GFG blog 2.: A vétóról

GFG blog 2.: A vétóról

Újraindul a GFG blog. Mindig kell egy gondolat és egy gondolat kell.

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Nagy a riadalom a baloldalon, mit fog csinálni a kormány a háború miatti vészhelyzeti felhatalmazással, miközben a Fővárosi Közgyűlésben arra nem voltak képesek, hogy határozatképességet biztosítsanak a mai ülésre.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére