Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szír migráns: úgy integrálhattok minket, ha még több pénzt adtok és beköltözhetünk a házatokba

Forisek Ádám

2018.08.06. 21:00

Aras Bacho, a szír migráns egy nyílt levélben látta el bicskanyitogató tanácsokkal az osztrákokat és németeket, hogyan tehetnék sikeressé az integrációt.

A szír férfi napokban megjelent írását az osztrák OE24 oldalán olvashatjuk el. Ebben az író azt a kérdést teszi fel, miért tart olyan hosszú ideig a migránsok integrációja. A válasza erre az, hogy a sikeres integrációhoz két félre van szükség – igaz, utána a levélben olyan elvárásokat fogalmaz meg a befogadó országok felé, amelyek igencsak döbbenetesek.

Kezdi azzal, hogy szerinte az osztrákoknak és németeknek az adóikon felüli pénzbeli juttatásokkal kell, hogy segítsék a migránsokat.

A legtöbb osztrák szerint az adomány nem más, mint az az adó, amelyet havonta befizetek az államnak, amelyet aztán majd a bevándorlókra költenek. Ez súlyos tévedés. Az, hogy adót fizetünk, pusztán egy kötelesség. Az adományokat azonban önként adják. Ettől emberségesek.”

Bacho – aki egyébként mint „tapasztalt menedékkérő” hivatkozik magára – szerint erre azért van szükség, mert így a migránsok könyveket tudnak venni, melyekből tanulni tudnak.

Emellett a szír migráns azt is hangsúlyozza, hogy az osztrákoknak a saját otthonaikba is be kellene engedni a migránsokat, és sétálni vagy uszodába is elvihetnék a migránsokat. Így elvileg ugyanis könnyebben megtanulják a nyelvet.

A legfőbb érdekesség a levélben, hogy egy szó sem esik arról, hogy a közel-keleti bevándorlóknak mit kellene tenniük az integráció sikeréért.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére