Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szinte fellélegezhetnek a londoni metróban emberekre támadó migránsok

Csordás Bettina

2019.02.03. 11:11

Az Oxford Circusnál 2017-ben elkövetett támadás következtében két férfi súlyosan megsérült, az egyik maradandó agykárosodást szenvedett. Az elkövetõk felfüggesztettel és alig pár hónap börtönbüntetéssel megúszhatják az esetet.

2017-ben egy oxfordi metrómegállónál elkövetett súlyos támadás után a bűnbanda tagjai: Ali Ali (20), Gessica Goti (22), Mohamed Abdulle (22) Fiona Abdillahi (18) alig pár év börtönbüntetésre számíthatnak, néhányukat csak felfüggesztettre ítélték. 2017 novemberében az Oxford Circus londoni metrómegállónál a banda maradandó testi sérülést okozó erőszakos bűncselekményt követett el.

Az ominózus napon az Oxford Circus megállónál a migránsok dulakodásba kezdtek két 40 év körüli férfival. Goti az egyik férfit földre terítette, ráadásul Ali egy üvegpalackkal le is ütötte az áldozatot. A férfit a földön még többször fejbe rúgták, aki az erőszakos támadás következtében súlyos agysérülést szenvedett. A dulakodásban a másik férfit is fejsérüléseket szenvedett.

A súlyos agykárosodást elszenvedett áldozatot a támadás után öt napig mesterséges kómába tartották.

A maradandó testi sértést okozó erőszakos bűncselekmény elkövetéséért Alit 4 év börtönbüntetésre ítélték, míg Gotinak mindössze 16 hónapot kell a rácsok mögött töltenie. A bűnbanda másik két tagja 3 évet kapott, 10 hónapra felfüggesztve.

Habár a támadók összesen több mint nyolc év börtönbüntetést kaptak, ennek valószínűleg csak a felét kell majd letölteniük az Egyesült Királyság igazságügyi rendszerének köszönhetően.

Ez egy hihetetlenül erőszakos és felesleges támadás volt, és az áldozat szerencsés, hogy életben van. Az élete hátralévő részét, így is súlyos agysérüléssel kell majd leélnie" 

idézte az egyik nyomozót a Breitbart.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Biden katonákat küld Szomáliába

A Biden-kormány hétfőn bejelentette, hogy újraindítja a „tartós” amerikai csapat jelenlétet Szomáliában, az al-Kaida szervezethez tartozó al-Shabaab fenyegetésére hivatkozva, amellyel visszafordítja Trump-kormányzat célját arra vonatkozóan, hogy kivonják a térségből a katonaságot.

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Hazánkba látogat a CPAC-kongresszus, ahol Orbán Viktoron kívül Kövér László, Varga Judit és Tucker Carlson is megjelenik majd. Mutatjuk, kik a legfontosabb felszólalók a kétnapos konzervatív dzsemborin.

Orbán Viktor: Ez az évtized a veszélyek, a bizonytalanság és a háborúk korszaka lesz

Európa, a nyugati ember, benne és vele Magyarország, mi, magyar emberek a veszélyek korába léptünk – írta a miniszterelnök a Facebookon.

Derűs négy évet garantál nekünk a parlamenti ellenzék

Ha nem lőnének a szomszédunkban, és nem régen látott kihívásokkal kellene farkasszemet nézni, nyugodtan kijelenthetnénk, hogy derűs parlamenti órák várnak ránk a következő négy évben. Az ellenzéki nevettetők kicsiny, ámde harsány csapatához most csatlakozott egy tréfás kedvű újonc, Jámbor András.

Kampányidőszakban a magyar gazdaság szárnyalt, az ellenzéki pártok harca mélyült

Kampányidőszakban a magyar gazdaság szárnyalt, az ellenzéki pártok harca mélyült

A 888 stábja hétfőn bement a Parlamentbe, és több kérdést is feltett a képviselőknek. Érdekes válaszok születtek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére