Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szexuális zaklatással vádolták meg Elon Muskot

888.hu

2022.05.20. 09:00

Nem Amber Heard volt az.

 

Elon Musk által alapított SpaceX űrkutatási vállalat állítólag 250 000 dollárt fizetett egy nőnek, aki azzal vádolta meg az üzletembert, hogy többször is megérintette, illetve felajánlotta neki, hogy erotikus masszázsért cserébe vesz neki egy lovat.

Musk azt nyilatkozta, hogy „sokkal több van ebben a történetben”, és hogy ha ő „hajlamos lenne szexuális zaklatásra, akkor valószínűleg nem ez lenne az első alkalom, amikor megvádolják”.

 

Musk szerint a történet

egy „politikai indíttatású bérgyilkosság”.

 

Musk az elmúlt napokban többször is figyelmeztetett a Twitteren, hogy „a következő hónapokban drámai mértékben eszkalálódni fognak az ellenem irányuló politikai támadások”, mindez azért, mert megvásárolta a Twittert.

 

A légiutas-kísérő, aki állítólag nem vett részt semmilyen szexuális aktusban, azt állítja, hogy az incidens után egyre kevesebb munkával keresték meg.

A nő úgy érezte, hogy „kiszorították és megbüntették, amiért nem volt hajlandó prostituáltként viselkedni”.

 

A jelentés szerint a SpaceX-nél masszőrök is dolgoznak, és a légiutas-kísérőt a felettesek arra bátorították, hogy végezzen el egy szakmai képzést.

 

Arra bátorították, hogy szerezzen engedélyt masszőrként, de a saját idejében, a saját költségén.”

– panaszkodott a légiutas-kísérő egyik barátja, hozzátette: „Arra utaltak, hogy gyakrabban repülhetne, ha ezt megtenné, mert akkor képes lenne Elonnak megfelelő masszázsokat adni. Azt gondoltam, hogy ez elég furcsa, mert nem azért alkalmazták, hogy masszőr legyen, hanem azért, hogy légiutas-kísérőként dolgozzon”.

 

Musk a hírek szerint személyesen vett részt egy közvetítővel tartott ülésen, hogy megoldja a problémát a légiutas-kísérővel, és a felek „egy végkielégítési megállapodást kötöttek, amely 250 000 dolláros fizetést biztosít a légiutas-kísérőnek, cserébe az ígéretért, hogy nem perel a történtek miatt”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére