Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szép lassan bekebelezik a muszlimok Franciaországot

Forisek Ádám

2017.07.11. 12:58

Annyi gyermek születik a muszlimoknál és olyan kevés az õslakos franciáknál, hogy az megállíthatatlan demográfiai változásokat idézhet elõ a franciáknál.
STRASBOURG, 12:58

Annyi gyermek születik a muszlimoknál és olyan kevés az őslakos franciáknál, hogy az megállíthatatlan demográfiai változásokat idézhet elő a franciáknál.

Strasbourg római katolikus érseke, Luc Ravel hívta fel a figyelmet a muszlim közösség hihetetlen mértékű térnyerésére, ami szerinte egyrészt magyarázható azzal, hogy az őslakos francia lakosság nagyon kevés gyermeket vállal, másrészt pedig azzal, hogy óriási lobbija van az abortusznak.

A muszlim hívek pontosan tudják, hogy milyen ütemben sokasodnak. Teljesen nyugodt hangnemben közlik veled, hogy egy napon minden az övék lesz.”

– mondja az érsek.

Luc Ravel szerint a Franciaországban tapasztalható jelenség az úgynevezett „kicserélődés” (Le Grand Replacement) ötletét bizonyítja, melyet 2011-ben hozta be a köztudatba Renaud Camus. A kifejezés azt jelenti, hogy a tömeges bevándorlás következtében néhány generáció alatt teljesen kicserélődik az ország lakossága.

Camus szerint a jelenlegi migráció okozta a leghatalmasabb változást a társadalomban a harmadik évszázadban történt barbár inváziók óta – amely a Nyugat-Római Birodalom bukásához vezetett.
 

Renaud Camus-t a kicserélődés miatti nézetei okán megbüntették, akárcsak korábban egy francia polgármestert, aki azt vette észre, hogy egyre több muzulmán kisiskolást lát a városában, és úgy gondolta, hogy „mindennek van határa, a toleranciának is.” 

Viszlát, keresztény Európa!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szijjártó: Az Öböl-térség felértékelődött a globális stabilitás szempontjából

Az Öböl-térség egyre fontosabb szerepet tölt be a világ stabilitása szempontjából, legyen szó a fizikai biztonságról vagy az energiaellátásról, és ez az ukrajnai háborúval csak tovább erősödött – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, miután bahreini kollégáját fogadta kedden Budapesten.

Novák Katalin Sergio Mattarella olasz elnökkel folytatott megbeszélést

Az orosz-ukrán háború volt a fő témája Novák Katalin köztársasági elnök és Sergio Mattarella olasz elnök megbeszélésének kedden Rómában.

„Ukrajna több mint százhúsz nyugati harckocsira számít a közeljövőben”

„Ukrajna több mint százhúsz nyugati harckocsira számít a közeljövőben”

Ukrajnának 120-140 modern nyugati harckocsit kell kapnia az első segélyhullámban szövetségeseitől – jelentette ki Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter keddi sajtótájékoztatóján.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére