Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szegény Hillary még mindig a bûnbakokat keresi a választási veresége miatt

Forisek Ádám

2017.10.16. 12:28

A demokraták volt elnökjelöltje a tavalyi választáson bukott el, ezért pedig felelõsségre vonta már az FBI-t, az oroszokat és most Nigel Farage-t is, a brit politikai élet egyik legmeghatározóbb személyiségét.
WASHINGTON, 12:28

A demokraták volt elnökjelöltje a tavalyi választáson bukott el, ezért pedig felelősségre vonta már az FBI-t, az oroszokat és most Nigel Farage-t is, a brit politikai élet egyik legmeghatározóbb személyiségét.

Hillary Clinton demokrata politikus tipikusan rossz vesztes. Nyáron a CNN-nek úgy nyilatkozott,  hogy vereségéért az orosz (!) befolyás alatt álló WikiLeaks a felelős, amiért kiszivárogtatták az e-mailjeit. A másik felelősként James Comey-t, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatóját nevezte meg, aki újabb vizsgálatot rendelt el az elektronikus levelek ügyében. Clinton szerint a szivárogtatás és a vizsgálatok előtt ő állt nyerésre.

Veresége annyira csattanós pofonként érte Hillary Clintont, hogy még egy egész könyvet is szentelt a témának. 512 oldalon keresztül próbálta megfejteni a nagy rejtélyt, és már a demokrata elitnek is nekitámadt: a könyvben támadja Barack Obamát, Joe Bident és volt vetélytársát, a szocialista Bernie Sanders szenátort is.

Hillary Clinton vasárnap pedig a BBC-nek adott interjút, ahol a választási vereségének okát próbálta tovább vesézni. Az interjúban megint elismételte, hogy oroszok hackelték meg a választást, és megtalálta a kismilliomodik felelőst is bukásáért: Nigel Farage brit euroszkeptikus politikust.

A Brexit gyakorlatilag előfutára volt annak, ami az Egyesült Államokban történt. Farage Trump mellett kampányolt. A nagy hazugság hatásos eszköz”

– mondta Clinton, aki szerint Trump kampánya sok elemet átemelt a Nagy-Britannia kilépését támogató kampányból.

Farage saját műsorában úgy fogalmazott, hogy a volt demokrata elnökjelölt még mindig tagadja a valóságot, ami nevetségessé teszi őt.

Clinton az egész világot okolja – az oroszokat, a Brexit-kampányt. Mindig más a hibás, de soha nem ő. […] Hillary, vesztettél! Tedd magad túl rajta. A háború számodra már véget ért!”

Clinton interjújában kitért a Weinstein-botrányra is

Azért is érdemes ezt megemlíteni, mert a hollywoodi mogul hardcore liberális: több mint 1 millió 400 ezer dollárral járult hozzá a Demokrata Párthoz 1992 óta, és közismert, hogy támogatta Hillary Clintont és Barack Obamát is.

A legtöbb demokrata politikus igyekszik is elhatárolódni a szexuális ragadozó filmproducertől, és nincs ez másképp Clintonnal sem: „sokkolta és elborzasztotta” a botrány, s bár elismerte, hogy Weinstein szorosan kötődik a Demokrata Párthoz, ugyanakkor Clinton szerint

az a fontos, hogy ne csak rá fókuszáljunk, hanem kimondjuk, hogy ezt a viselkedést sehol sem szabad tolerálni.” 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére