Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szankcionálta az Európai Néppárt Deutsch Tamást

888.hu

2020.12.16. 22:05

Közleményben tudatták a döntést.

Az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakciója szerda este megbüntette Deutsch Tamást egy korábbi nyilatkozata miatt.

Az EPP közleményben jelentette be a hírt.

A döntés értelmében Deutsch Tamás az Európai Néppárt nevében nem kaphat majd felszólalási időt a plenáris üléseken, nem viselhet a párthoz tartozó parlamenti tisztségeket, illetve jelentések sem fűződhetnek a nevéhez az EPP égisze alatt.

Most nagyobb ellensége vagyok a mainstream európai politikának, mint Orbán Viktor miniszterelnök! – fogalmazott Deutsch Tamás a Hír Tv Magyarország élőben című műsorában.

Mint arra a fideszes EP-képviselő szerda este is emlékeztetett: ő maga szinte „a leginkább jól nevelt néppárti képviselő”, hiszen a közelmúltban számos alkalommal bocsánatot kért azért a kijelentéséért, ami miatt a néppárt liberális szárnya ki akarta szavazni a politikai csoportból.

A fideszes EP-képviselő azt is elmondta, hogy reméli Orbán Viktorban nem ébred majd politikai féltékenység, amiért úgy tűnik, most nála nagyobb ellensége a mainstream európai politikának.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére