Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szabályos boszorkányvadászat indult a brit munkáspárti képviselõ ellen, amiért a muszlimokat kritizálta

Forisek Ádám

2017.08.17. 22:28

A baloldalnak még Nagy-Britanniában sem kenyere az igazság, ezért inkább elkerülik a kognitív disszonanciát, és kipaterolják a problémás kollégát a pártból.
ROTHERHAM, 22:28

A baloldalnak még Nagy-Britanniában sem kenyere az igazság, ezért inkább elkerülik a kognitív disszonanciát, és kipaterolják a problémás kollégát a pártból.

A munkáspárti képviselőnő a The Sun című bulvárlapban írt egy hosszabb cikket, amelyben kendőzetlenül mesél arról, mit is művelnek a pakisztáni muszlimok a szigetországban. A munkáspárti nő Rotherham képviselőnője, valamint az árnyékkormány nőjogi és esélyegyenlőségi államtitkára – írja a The Independent.

Nagy-Britanniában óriási problémát jelentenek a pakisztáni férfiak, akik kihasználják és megerőszakolják a fehér lányokat. Tessék. Kimondtam. Ettől rasszista leszek, vagy szimplán csak nevén nevezem a problémát?”

– írta a nő.

A baloldal és a Munkáspárt természetesen azonnal támadásba lendült, a képviselőnőt rasszizmussal és iszlamofóbiával vádolták, és az azonnali lemondását követelték.

A képviselőnő, Sarah Champion először tagadta, hogy ő írta volna a cikket, és szerinte a The Sun túlzásba esett, elsősorban az ő felelősségük, hogy erősen rasszista, kirekesztő anyagot engedtek ki a kezük közül.

A napilap azonban úgy reagált, hogy a cikket publikálás előtt átküldték Championnek átolvasásra, és csapata elismerően nyilatkozott az írásról, Champion tanácsadója kétszer is felhívta a lapot, hogy megdicsérje a cikket.

A képviselőnő végül a hatalmas nyomásnak engedve lemondott a pozíciójáról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére