Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szabad a szex a HIV-fertőzötteknek Illinois államban

888.hu

2021.08.03. 15:50

A meddőség fogalmát is újraértelmezte a kormányzó, hogy kedvezzen az LMBTQ-közösségnek. 

 

Illinois állam kormányzója, J. B. Pritzker demokrata párti politikus a múlt héten aláírta azt a szélsőséges, LMBTQ-párti törvénycsomagot, amely legalizálja a HIV terjesztését, és az LMBTQ-párokat meddőknek minősíti, hogy lehetőséget biztosítson nekik a megtermékenyítési programokban.

A Pritzker által kedden aláírt törvényjavaslat törli az illinois-i büntető törvénykönyv azon részét, amely szankcionálta mások HIV-fertőzéssel való tudatos veszélyeztetését. Az alapszabály a kábítószer-használatra és a szexuális tevékenységre, valamint a véradásra és a szervek adományozására vonatkozott, és az életveszélyes fertőző betegség továbbítását bűncselekménynek minősítette.

Pritzker kormányzó szerint

a változtatások „biztonságosabb és befogadóbb állammá” teszik Illinois-t, és „előmozdítják, hogy az illinois-i lakosok teljes életet éljenek”.

Emellett a szövetségi kormány tavaly jelentősen csökkentette a véradás korlátozását a homoszexuálisok esetében, akik még mindig a HIV-esetek túlnyomó részét teszik ki.

„Ez csak egy újabb példa Pritzker kormányzó súlyos áldozatok elleni háborújára Illinois-ban” – mondta a Breitbart szerint Terri Bryant, Illinois állam szenátora. „Az a mániája, hogy megvédje a bűnözőket és azokat, akik másoknak ártanak, a legveszélyesebb amerikai kormányzóvá teszi.”

A Pritzker által kedden jóváhagyott másik törvényjavaslat alapján új definíciót kapott a meddőség fogalma, azt úgy minősítették át, hogy

„az ember képtelen szaporodni akár egyedüli személyként, akár társával orvosi beavatkozás nélkül”, ami ellentmond a tényleges, orvosi meghatározásnak.

A törvény előírja, hogy a biztosítótársaságok fedezzék a homoszexuálisok és egyedülállók számára a meddőségi szolgáltatásokat, például az in vitro megtermékenyítést (IVF). A katolikus egyház által határozottan elítélt IVF gyakran magában foglalja az emberi embriók megsemmisítését, amelyek millióit hagyhatják ott vagy „dobhatják ki” az ország termékenységi klinikáin.

Pritzker kormányzó további két törvényjavaslatot is aláírt, amelyek megváltoztatják a házassági anyakönyvi kivonat szabályait, kiegészítve a „nemsemleges” opcióval, és lehetővé téve a személyes névmások megváltoztatását – írta meg az lifesitenews.com.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére