Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Svédországra elrettentõ példaként hivatkoznak Japánban

Horváth József György

2018.08.15. 15:31

Egy japán közgazdász a tömeges bevándorlással kapcsolatban elrettentõ példának nevezte Svédországot. A szakértõ szerint Japánnak nem szabad Svédország sorsára jutnia.

A japán közgazdász szerint Japánnak alaposan meg kell fontolnia, hogy milyen migrációs politikát akar folytatni a jövőben, és milyen kapukat szeretne nyitva hagyni a külföldi munkavállalók előtt. Takaaki Mitsuhashi érvelése szerint semmiképpen sem szabad nyitva hagyni a kapukat a tömeges bevándorlás előtt. A közgazdász szerint Japánnak nem szabad elkövetnie Svédország hibáit.

Mitsuhashi az új japán reformokkal kapcsolatban fejtette ki a véleményét, melyek megoldásokat keresnek a gyorsan öregedő japán társadalom munkaügyi problémáira. A közgazdász elmondása szerint bár szívesen látja a külföldieket országában, mégsem szabad Svédország sorsára jutnia a távol-keleti szigetországnak.

Az Afrikából és Közel-Keletről érkező migránsok teljesen elfoglalták azokat a kerületeket, ahol letelepedtek, és ezekben a kerületekben már a rendőrségnek sincs hatalma, legtöbbször meg sem merik közelíteni ezeket a helyeket"

– hangsúlyozta a közgazdász, negatív példaként szemléltetve a svéd mindennapokat. Takaaki Mitsuhashi elemzésében arról is beszélt, hogy korábban ellátogatott az egyik ilyen stockholmi no-go zónába, ahol elmondása szerint a helyi vállalkozásoknak igencsak meggyűlt a baja a bevándorlókkal, a bűnözés és erőszak miatt élhetetlenné vált a környék.

Bármi is volt a hely, ahol jártam, az biztos, hogy nem Svédország volt. Mi ezt nem akarjuk Japánban"

– írta le benyomásait a japán közgazdász.

 

Elmondása szerint Svédország tökéletes példa arra, hogy lássuk, mi történik, ha kinyitjuk a kapukat a tömeges bevándorlás előtt. "Az országnak hasonlóak az adottságai, mint Japánnak, magas a GDP, szabad és demokratikus a társadalom. Azonban ha utat engedünk a tömeges bevándorlásnak, minden megváltozik" – értékelte a helyzetet, hozzátéve, hogy a bevándorlók foglalkoztatottsági rátája igencsak alacsony, így a munkaerőhiány betapasztására sem szolgált megoldásként a bevándorlás erőltetése Svédországban.

Egy 2017-es tanulmány szerint a tősgyökeres svédek munkanélküliségi rátája 3,9%, míg a külföldön születetteké 21,8% Svédországban.

(Breitbart)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére