Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Skóciában Istent már lehet szidni, Allahot viszont nem

Békési Marcell

2020.05.09. 18:00

Illetve de, csak 7 év börtön jár érte. Sok skót szerint így is megéri, és tiltakozásul Koránt kezdett égetni.

Kevesen gondolták volna, hogy az első ország, amely bevezeti – Orwell után szabadon – a gondolatbűn fogalmát, az Skócia lesz, nem valamelyik Benelux- vagy Skandináv állam, de úgy tűnik, tévedtünk.

Skóciában ugyanis, ahogy egy bíró megfogalmazza, nem mindegy, hogy „miért” kiabálsz rá a meleg szomszédodra, miközben csörömpölve teszi ki a kukáját, hogy „Rohadt k888csög, hajnali négy van”:

• Hogyha azért, mert hajnal van, és te mérges vagy rá: nem gáz.
• Hogyha azért, mert homoszexuális, és hajnal van, és te mérges vagy rá: fegyház.

Hogy egy külső szemlélő ezt honnan tudja eldönteni?

Jó kérdés. A tisztelt bíróság valószínűleg abból, hogy milyen politikai előéleted van, például nem vagy-e esetleg fehér és heteroszexuális fasiszta náci.

Tavaly már a bevándorlóknak is készített a kormány hivatalos tartán mintát (skót kocka) az iszlám színeiben.

A másik példa is szemléletes: ha egy kerekesszékes elállja az utad, rákiabálhatsz, hogy “Takarodj innen!”, de ha azért kiabálod ezt, mert kerekesszékes, nem azért, mert az utadban van, akkor nagy bajban vagy.

Honnan mondja majd ezt meg a bíró, hogy mit gondolt a vádlott a kijelentés pillanatában? *misztikus*

(Más kérdés, hogy nyilván nem mondjuk egy kerekesszékesnek, meg igazából senkinek sem, hogy takarodjon az útból.)

A skótok mindenesetre bíznak bíróik gondolatolvasó képességében, mivel április 24-én pénteken egy gigantikus méretű törvényjavaslatban – melyben az összes periférián lévő elnyomott demográfiai réteget tételesen felsorolják – a parlament új szintre emelte a „gondolatbűn” fogalmát, innentől ugyanis

nem azért kapsz büntetést, amit mondasz vagy teszel, hanem azért, amit közben gondolsz.

Vagyis magyarra fordítva: büntetést kapsz, hogyha szidod egy muszlim anyját, de nem büntetnek meg egy muszlimot, hogyha szidja egy skót anyját.

Mohamed a 7. századi Medinában még a lovaglást is tiltotta a nőknek, jó kérdés mit szólna a brit „rendőrségi hidzsábhoz”.

Egyébként a törvény indoklása szerint nem valami új dolgot vezetnek be, hanem csak az 1834-es blaszfémiát büntető törvényt „terjesztették ki”, „modernizálták” úgy, hogy az „reflektáljon modern társadalmukra”.

Ennek első lépése volt magának az istenkáromlásnak a dekriminalizálása – ezt fontos volt hangsúlyozni, hogy Istent nyugodtan lehet szidni – nagyjából 386 különböző egyéb vallási, nemi, szociális kisebbségi csoport istenségeit vagy dogmáit viszont nem lehet. Ez a „szóbeli erőszak” viszont mostantól büntetendő.

Úgyhogy ebben egyet kell értenünk, az érv tényleg valid: az új liberális egyház ugyanúgy bünteti dogmáinak elvetését, mint annak idején az inkvizíció tette a katolikus dogmákkal.

Skóciában zord a táj.

Az egész internet elsuhant a hét legfontosabb híre mellett: Skóciában teljes értékű szavazati jogot kaptak a bevándorlók

A skót parlament a koronavírus-para alatt suttyomban átnyomott egy törvényt, mely örökre megváltoztathatja a skót történelmet. Még állandó lakhellyel nem, csak menedékjoggal rendelkezők is részt vehetnek mostantól az országgyűlési választásokon. Legálisan importálhat mostantól magának a kormány szavazókat. A demokrácia Skóciában meghalt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A britek angolul jól beszélő, büntetlen előéletű bevándorlókat akarnak

A britek angolul jól beszélő, büntetlen előéletű bevándorlókat akarnak

A magas szakképzettségű, angolul jól beszélő, jól fizető állásajánlattal érkező bevándorlók számíthatnak a legelőnyösebb elbírálásra a jövőre életbe lépő új, pontozásos brit bevándorlási szabályozás alapján, amelyből hétfőn ismertetett további részleteket a londoni belügyminisztérium.

Előállítottak egy pedofil internetes hálózatot működtető franciát

Előállítottak egy francia állampolgárt július 7-én, akit azzal gyanúsítanak, hogy az internet rejtett oldalán, a darkneten olyan oldalakat működtetett, amelyeken több ezer felhasználó a világ minden tájáról pedo-pornográf jellegű fotókhoz és videóhoz fért hozzá – közölte hétfőn a dél-franciaországi Bordeaux ügyészsége.

Felrobbantottak egy hírszerzési épületet a tálibok

Felrobbantottak egy hírszerzési épületet a tálibok

Öngyilkos merénylettel kezdett, összehangolt támadást indítottak hétfőn a radikális iszlamista tálibok Észak-Afganisztánban egy hírszerzési komplexum ellen, amelynek legalább tizenegy dolgozója vesztette életét – közölték afgán tisztségviselők.

Dél-Olaszországban katonákat rendeltek ki a fertőzött migránsok felügyeletére

Katonák felügyelik az igazoltan koronavírus-fertőzött és karanténba helyezett migránsokat a dél-olaszországi Amantea városban hétfőtől, miután a bevándorlók ottani elhelyezése lakossági tiltakozáshoz vezetett.

Nagy-Britannia ellenőrzése alá vonta a járványhelyzetet

Nagy-Britannia ellenőrzése alá vonta a járványhelyzetet

Nagy-Britannia mára jórészt ellenőrzése alá vonta az új típusú koronavírus okozta járványt, de az óvatosság továbbra is indokolt – mondta hétfőn a brit miniszterelnök.

Két terroristagyanús migránst fogtak el Németországban

Két terroristagyanús migránst fogtak el Németországban

Elfogtak és előzetes letartóztatásba helyeztek két terroristagyanús szíriai férfit Németországban – közölte hétfőn a szövetségi legfőbb ügyészség.

Új férőhelyekkel csökken a börtönök zsúfoltsága

Új férőhelyekkel csökken a börtönök zsúfoltsága

Tíz büntetés-végrehajtási intézményben összesen 2750 új férőhelyet alakított ki a Belügyminisztérium.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére