Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Svédországban tízszer nagyobb az esélye annak, hogy szitává lõnek

Bokor Gábor

2018.05.14. 11:45

Egy új jelentés szerint Európán belül Svédországban van a legnagyobb esély arra, hogy valakit a bandaháborúk miatt lelõjenek.
STOCKHOLM, 11:45

Egy új jelentés szerint Európán belül Svédországban van a legnagyobb esély arra, hogy valakit a bandaháborúk miatt lelőjenek.

A Dagens Nyheter által szemlézett kutatás azt vizsgálta, mennyivel több 15 és 29 év közötti embert ölnek meg Svédországban az utcai harcokban, mint a többi vizsgált országban.

A kutatókat is megdöbbentették az eredmények, hiszen kiderült, a bűnözési statisztikák messze rosszabbak, mint azt eddig sejtették. Kimutatták, hogy a svédeknél tízszer nagyobb az esélye annak, hogy valakit lelőnek, mint Németországban és hatszor nagyobb, mint Nagy-Britanniában.

Manne Gerell svéd kriminológus is részt vett a kutatásban. Elmondása szerint az elmúlt tíz évben sokkal több lett a lőfegyverrel elkövetett bűncselekmény az országban. Az utóbbi esztendőkben sokat romlott a közbiztonság, az utcákat ellepték a gyakran bevándorlókból álló bandák, akik sokszor így rendezik le a nézeteltéréseiket.

A legtöbb lövöldözés a nagyvárosok no-go zónáiban történik, itt a fegyveres bűncselekmények száma többszöröse a békés városrészekben elkövetett események számainál. A statisztikák alapján a dél-svédországi Malmőben a legrosszabb a helyzet.

A svéd migránsminiszter tárt karokkal várja a terroristákat

Alice Bah Kuhnke svéd kulturális miniszter szerint a skandináv országnak vissza kell fogadnia és integrálnia kell azokat az embereket, akik az Iszlám Állam soraiban harcoltak, és onnan tértek vissza az északi országba.

A kutatás rámutatott, hogy a fegyveres támadások többségét olyan eszközökkel követik el, melyeket külföldről csempésztek be az országba. Goran Glamocanin professzor az év elején azt mondta, hogy a legnagyobb kereslet a lőfegyverekre Európában belül Svédországban van.

A svéd állapotokat leginkább Helsingborg esete szemlélteti, ahol egy év alatt 300 százalékkal több fegyveres bűncselekmény történt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lecsökkentenék Schröder juttatásait, csak mert nem határolódott el Putyintól

Lecsökkentenék Schröder juttatásait, csak mert nem határolódott el Putyintól

Gerhard Schröder juttatásainak csökkentésére készülnek a német kormánypártok, mert a volt kancellár az Ukrajna elleni háború kezdete óta még mindig nem határolódott el Vlagyimir Putyin orosz elnöktől, és nem vált meg a Rosznyeft orosz energiaipari cégben betöltött tisztségétől – írta szerdán a Bild című német lap.

Biden katonákat küld Szomáliába

A Biden-kormány hétfőn bejelentette, hogy újraindítja a „tartós” amerikai csapat jelenlétet Szomáliában, az al-Kaida szervezethez tartozó al-Shabaab fenyegetésére hivatkozva, amellyel visszafordítja Trump-kormányzat célját arra vonatkozóan, hogy kivonják a térségből a katonaságot.

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Hazánkba látogat a CPAC-kongresszus, ahol Orbán Viktoron kívül Kövér László, Varga Judit és Tucker Carlson is megjelenik majd. Mutatjuk, kik a legfontosabb felszólalók a kétnapos konzervatív dzsemborin.

Orbán Viktor: Ez az évtized a veszélyek, a bizonytalanság és a háborúk korszaka lesz

Európa, a nyugati ember, benne és vele Magyarország, mi, magyar emberek a veszélyek korába léptünk – írta a miniszterelnök a Facebookon.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére