Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Svédországban tízszer nagyobb az esélye annak, hogy szitává lõnek

Bokor Gábor

2018.05.14. 11:45

Egy új jelentés szerint Európán belül Svédországban van a legnagyobb esély arra, hogy valakit a bandaháborúk miatt lelõjenek.
STOCKHOLM, 11:45

Egy új jelentés szerint Európán belül Svédországban van a legnagyobb esély arra, hogy valakit a bandaháborúk miatt lelőjenek.

A Dagens Nyheter által szemlézett kutatás azt vizsgálta, mennyivel több 15 és 29 év közötti embert ölnek meg Svédországban az utcai harcokban, mint a többi vizsgált országban.

A kutatókat is megdöbbentették az eredmények, hiszen kiderült, a bűnözési statisztikák messze rosszabbak, mint azt eddig sejtették. Kimutatták, hogy a svédeknél tízszer nagyobb az esélye annak, hogy valakit lelőnek, mint Németországban és hatszor nagyobb, mint Nagy-Britanniában.

Manne Gerell svéd kriminológus is részt vett a kutatásban. Elmondása szerint az elmúlt tíz évben sokkal több lett a lőfegyverrel elkövetett bűncselekmény az országban. Az utóbbi esztendőkben sokat romlott a közbiztonság, az utcákat ellepték a gyakran bevándorlókból álló bandák, akik sokszor így rendezik le a nézeteltéréseiket.

A legtöbb lövöldözés a nagyvárosok no-go zónáiban történik, itt a fegyveres bűncselekmények száma többszöröse a békés városrészekben elkövetett események számainál. A statisztikák alapján a dél-svédországi Malmőben a legrosszabb a helyzet.

A svéd migránsminiszter tárt karokkal várja a terroristákat

Alice Bah Kuhnke svéd kulturális miniszter szerint a skandináv országnak vissza kell fogadnia és integrálnia kell azokat az embereket, akik az Iszlám Állam soraiban harcoltak, és onnan tértek vissza az északi országba.

A kutatás rámutatott, hogy a fegyveres támadások többségét olyan eszközökkel követik el, melyeket külföldről csempésztek be az országba. Goran Glamocanin professzor az év elején azt mondta, hogy a legnagyobb kereslet a lőfegyverekre Európában belül Svédországban van.

A svéd állapotokat leginkább Helsingborg esete szemlélteti, ahol egy év alatt 300 százalékkal több fegyveres bűncselekmény történt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére