Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Svédország lehetőségei: Multikulturalizmus vagy polgárháború

888.hu

2022.05.11. 08:00

„A bűncselekményt képviselő országok ezen a héten: Irak, Irak, Törökország, Szíria, Afganisztán, Szomália, Szomália, ismét Szíria, Szomália, ismeretlen, ismeretlen ország, Svédország. A gyanúsítottak felében nem lehetünk biztosak, mert nincsenek érvényes papírjaik. Ami önmagában általában azt jelenti, hogy hazudnak az állampolgárságukról és a személyazonosságukról” – jelentette ki Peter Springare, veterán svéd rendőrnyomozó.

 

A híres svéd divattervező, Johan Lindeberg azt állította, hogy Svédországnak el kell fogadnia új multikulturális identitását, mert a „polgárháború” az egyetlen alternatíva.

Lindeberg az Expressen című svéd országos napilapban megjelent véleménycikkében felszólította az olvasókat, hogy „fogadják el az új Svédországot”, és arra ösztönözte a svédeket, hogy ünnepeljék „a világ legprogresszívebb országát”, különben káosz és rendetlenség fog eluralkodni.

 

Vagy mindannyian segítünk egy új, befogadó energia megteremtésében, és egy új multikulturális közösség egyértelmű nemzetközi mintájává válunk, vagy polgárháborúba kerülünk. Ez már elkezdődött.”

– fogalmazott.

 

A divattervező még az ország zászlajának megváltoztatását is javasolta, hogy az új, sokszínű identitást képviselje, és „Svédországot újra relevánssá tegye”.

Aki kicsit is tisztában van azzal, hogy mit tett a multikulturalizmus Svédországgal, tudja, Lindeberg igen messze jár a valóságtól.

Egy tavalyi kutatás megállapította, hogy

Svédország az elmúlt 20 évben a világ legbiztonságosabb országából a világon a második legveszélyesebbé vált a fegyveres bűncselekmények tekintetében.

 

„Svédországban az elmúlt években jelentősen emelkedtek a robbantások száma, amik túlnyomórészt a háborúzó bűnbandák közötti konfliktusokhoz kapcsolódnak.”
– jelentette a Quillette Paulina Neuding írónő.

Hozzátette, hogy a rendőrség szerint a robbanóanyagok használata a skandináv országban mostanra olyan szintet ért el, ami a világon egyedülálló egy nem háborús államban.

Európa többi részéhez hasonlóan Svédországban is riasztóan megnőtt a csoportos nemi erőszak és a szexuális zaklatások száma, amióta megnyitotta határait a Közel-Keletről és Észak-Afrikából érkező tömeges bevándorlás előtt.

 

Amikor Peter Springare veterán svéd rendőrnyomozót az erőszakos bűncselekmények felelőseinek demográfiai összetételéről kérdezték, nem köntörfalazott.

Tessék; ez az, amit ezen a héten hétfőtől péntekig kezeltem: nemi erőszak, nemi erőszak, rablás, súlyos testi sértés, nemi erőszak-kísérlet és nemi erőszak, zsarolás, zsarolás, testi sértés, rendőrség elleni erőszak, rendőrséggel szembeni fenyegetés, kábítószer-bűnözés, kábítószer, bűncselekmény, bűntett, gyilkossági kísérlet, ismét nemi erőszak, ismét zsarolás és bántalmazás.”

– sorolta.

„Feltételezett elkövetők; Ali Mohammed, Mahmod, Mohammed, Mohammed, Mohammed Ali, újra, újra, újra, újra. Christopher... mi van, igaz ez? Igen, egy svéd név belopta magát egy kábítószer-bűncselekmény szélére. Mohammed, Mahmod Ali, újra és újra.” – folytatta.

Nem véletlen, hogy még a háború elől menekülő ukrán menekültek sem akarnak Svédországba menni, mert túlságosan veszélyesnek tartják.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Izraeli kémhálózat tagjait fogták el Iránban

Iránban izraeli kémhálózatot lepleztek le, amelynek tagjait a Forradalmi Gárda emberei elfogták – közölte vasárnap a félhivatalos ISNA iráni hírügynökség.

Megújult a Néprajzi Múzeum, egy román szenátor provokálta Novák Katalint

Megújult a Néprajzi Múzeum, egy román szenátor provokálta Novák Katalint

Átadták a Városligetben a díjnyertes Néprajzi Múzeumot, Gyulafehérváron provokálták a magyar köztársasági elnököt.

Ilyen lett az új Néprajzi Múzeum világszínvonalú épülete – KÉPEK

Ilyen lett az új Néprajzi Múzeum világszínvonalú épülete – KÉPEK

Világszínvonalú új otthont kapott a Liget Budapest projektnek köszönhetően a Néprajzi Múzeum, amelynek a Városliget szélén megvalósult új épületét hétfő délutántól vehetik birtokba a látogatók.

Orbán Viktor: „Magyarnak lenni jó”

Orbán Viktor: „Magyarnak lenni jó”

Magyarnak lenni jó! – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Néprajzi Múzeum új, városligeti épületének vasárnapi ünnepélyes átadóján.

Novák Katalint próbálta provokálni egy román szenátor Erdélyben

A talpig népviseletbe öltözött Călin Matieş, a román Szociáldemokrata Párt (PSD) politikusa először egy virágot és egy román színű kokárdát nyújtott át Novák Katalinnak, majd azt mondta neki: „Erdély román föld volt és mindig is az marad!„ – számolt be róla a Főtér erdélyi hírportál.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére