Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Svédország lehetőségei: Multikulturalizmus vagy polgárháború

888.hu

2022.05.11. 08:00

„A bűncselekményt képviselő országok ezen a héten: Irak, Irak, Törökország, Szíria, Afganisztán, Szomália, Szomália, ismét Szíria, Szomália, ismeretlen, ismeretlen ország, Svédország. A gyanúsítottak felében nem lehetünk biztosak, mert nincsenek érvényes papírjaik. Ami önmagában általában azt jelenti, hogy hazudnak az állampolgárságukról és a személyazonosságukról” – jelentette ki Peter Springare, veterán svéd rendőrnyomozó.

 

A híres svéd divattervező, Johan Lindeberg azt állította, hogy Svédországnak el kell fogadnia új multikulturális identitását, mert a „polgárháború” az egyetlen alternatíva.

Lindeberg az Expressen című svéd országos napilapban megjelent véleménycikkében felszólította az olvasókat, hogy „fogadják el az új Svédországot”, és arra ösztönözte a svédeket, hogy ünnepeljék „a világ legprogresszívebb országát”, különben káosz és rendetlenség fog eluralkodni.

 

Vagy mindannyian segítünk egy új, befogadó energia megteremtésében, és egy új multikulturális közösség egyértelmű nemzetközi mintájává válunk, vagy polgárháborúba kerülünk. Ez már elkezdődött.”

– fogalmazott.

 

A divattervező még az ország zászlajának megváltoztatását is javasolta, hogy az új, sokszínű identitást képviselje, és „Svédországot újra relevánssá tegye”.

Aki kicsit is tisztában van azzal, hogy mit tett a multikulturalizmus Svédországgal, tudja, Lindeberg igen messze jár a valóságtól.

Egy tavalyi kutatás megállapította, hogy

Svédország az elmúlt 20 évben a világ legbiztonságosabb országából a világon a második legveszélyesebbé vált a fegyveres bűncselekmények tekintetében.

 

„Svédországban az elmúlt években jelentősen emelkedtek a robbantások száma, amik túlnyomórészt a háborúzó bűnbandák közötti konfliktusokhoz kapcsolódnak.”
– jelentette a Quillette Paulina Neuding írónő.

Hozzátette, hogy a rendőrség szerint a robbanóanyagok használata a skandináv országban mostanra olyan szintet ért el, ami a világon egyedülálló egy nem háborús államban.

Európa többi részéhez hasonlóan Svédországban is riasztóan megnőtt a csoportos nemi erőszak és a szexuális zaklatások száma, amióta megnyitotta határait a Közel-Keletről és Észak-Afrikából érkező tömeges bevándorlás előtt.

 

Amikor Peter Springare veterán svéd rendőrnyomozót az erőszakos bűncselekmények felelőseinek demográfiai összetételéről kérdezték, nem köntörfalazott.

Tessék; ez az, amit ezen a héten hétfőtől péntekig kezeltem: nemi erőszak, nemi erőszak, rablás, súlyos testi sértés, nemi erőszak-kísérlet és nemi erőszak, zsarolás, zsarolás, testi sértés, rendőrség elleni erőszak, rendőrséggel szembeni fenyegetés, kábítószer-bűnözés, kábítószer, bűncselekmény, bűntett, gyilkossági kísérlet, ismét nemi erőszak, ismét zsarolás és bántalmazás.”

– sorolta.

„Feltételezett elkövetők; Ali Mohammed, Mahmod, Mohammed, Mohammed, Mohammed Ali, újra, újra, újra, újra. Christopher... mi van, igaz ez? Igen, egy svéd név belopta magát egy kábítószer-bűncselekmény szélére. Mohammed, Mahmod Ali, újra és újra.” – folytatta.

Nem véletlen, hogy még a háború elől menekülő ukrán menekültek sem akarnak Svédországba menni, mert túlságosan veszélyesnek tartják.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Gulyás Gergely: Extra hosszú lesz az idei téli szünet

Gulyás Gergely: Extra hosszú lesz az idei téli szünet

A spórolás miatt. A miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón azt is elmondta, hogy újabb nemzeti konzultációt indít a kormány, ezúttal az Oroszországot érintő szankciókkal kapcsolatban.

Kinek állt érdekében az Északi Áramlat felrobbantása?

Kinek állt érdekében az Északi Áramlat felrobbantása?

Az elmúlt napok diskurzusát okkal uralta az Északi Áramlat 1 és 2 gázvezetékek felrobbantása, amiről semmi biztosat nem tudunk, és hacsak az elkövető fél nem vallja be nyilvánosan, akkor nem is fog kiderülni, hogy ki állt a robbantás hátterében. Noha nem zárható ki az sem, hogy Oroszország volt az elkövető fél, sokkal kézenfekvőbb és logikusabb magyarázatnak bizonyul, hogy az Egyesült Államok – direkt vagy indirekt – szabotázsakciójáról van szó, hiszen Washington több szempontból is profitál az így kialakult konfliktusból. Egyrészről az USA évek óta próbálta megakadályozni a gázvezeték üzembe helyezését, másrészt az orosz gázszállítási alternatíva megszűnése által teljes mértékben kiszolgáltatja Európát, hogy drága cseppfolyósított gázt vegyen az USA-tól, harmadrészt pedig az amerikai hadiipari lobbi is erőteljesen a háború elhúzódásában érdekelt. Az sem Amerika ártatlanságát bizonyítja, hogy februárban maga Biden elnök ígérte meg, hogy az orosz agresszió bekövetkezte esetén „képesek lesznek véget vetni az Északi Áramlat 2-nek”.

Orbán: Arra kérek minden magyart, mondja el a véleményét a szankciókról

Orbán: Arra kérek minden magyart, mondja el a véleményét a szankciókról

Európában elsőként Magyarországon kérdezik meg az emberek véleményét az EU által bevezetett Oroszország ellen irányuló szankciókról.

Újabb helyen ömlik a gáz az Északi Áramlat vezetékből

Ez immár a negyedik hely, ahonnan ömlik. Ki tehető ezért felelőssé?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére