Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Svéd újságírónõ: nem a migránsokkal, hanem az autókkal van baj

Forisek Ádám

2017.04.12. 20:58

A svéd Aftonbladet címû liberális lap szerkesztõjének véleménye szerint a pénteki stockholmi támadáshoz hasonló atrocitásokat úgy lehetne elkerülni, ha a városokból kitiltják a gépjármûveket.
STOCKHOLM, 17:28

A svéd Aftonbladet című liberális lap szerkesztőjének véleménye szerint a pénteki stockholmi támadáshoz hasonló atrocitásokat úgy lehetne elkerülni, ha a városokból kitiltják a gépjárműveket.

Eva Franchell, az Aftonbladet munkatársa úgy véli, a támadások megelőzéséhez nem a terrorizmus ellen kell küzdeni, és nem is a migrációt kell visszaszorítani.

A megoldás az újságírónő szerint az, ha a városközpontokból és népes helyekről kitiltják a személygépjárműveket (amelyek szerinte gyilkológépek), hiszen azokat „túl könnyen el lehet lopni.”

A legtöbb tömegközlekedéssel kapcsolatban felmerülő probléma megoldható; a boltokba és éttermekbe történő szállítást pedig meg lehetne oldani egy olyan időpontban, amikor nincsenek emberek az utcán.”

– érvel álláspontja mellett Franchell.

Az újságírónő álláspontja szerint a svéd városokat túl régóta "dominálják" a járművek. Ezzel a véleményével egyébként nincs egyedül, a svéd feminizmus néhány képviselője már korábban is felszólalt már a hímsoviniszta autóvezetés ellen.

Kívánjunk nekik sok sikert a kezdeményezéshez!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére