Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Svéd ügyvéd: a legtöbb ügyem a migránsok miatt van

Bokor Gábor

2017.10.07. 20:58

Elisabeth Fritz ügyvéd hosszas üzenetben fejtette ki, hogy egyre több az olyan szexuális erõszakkal kapcsolatos ügye, melyeket illegális bevándorlók követnek el.
STOCKHOLM, 20:58

Elisabeth Fritz ügyvéd hosszas üzenetben fejtette ki, hogy egyre több az olyan szexuális erőszakkal kapcsolatos ügye, melyeket illegális bevándorlók követnek el. 

Hosszú Instagram-posztban fakadt ki Elisabeth Fritz svéd ügyvéd, aki részletesen beszámolt arról, hogy egyre több bűntettet hajtanak végre a bevándorlók.

A szexuális erőszakkal kapcsolatos ügyek aktáinak száma az utóbbi időben egyre csak emelkedik az asztalomon"

– írta az ügyvéd, aki szerint az utóbbi időben a csoportosan elkövetett bántalmazások és rongálások száma is drasztikusan növekedett. 

Elisabeth Fritz szerint a svéd bűnmegelőzési szervezeteknek nincs konkrét adata arról, hogy hány nemi erőszakkal kapcsolatos bűncselekmény történik a skandináv országban.

Nem az ügyvédnő az első, aki felemelte a hangját az egyre több és több migránsok által elkövetett bűntett miatt. Az év elején egy svéd rendőr, Peter Springare számolt be arról, hogy milyen drasztikusan emelkedik a bűnözési ráta az illegális bevándorlók körében. 

Az egyre abszurdabb svéd állapotokat mi sem mutatja jobban, hogy a gambiai gyökerekkel rendelkező svéd bevándorlásügyi miniszter tárt karokkal várja vissza a terroristákat. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére