Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Svájc megtagadta az állampolgárságot az integrálódni képtelen muszlimoktól

Tóth Dalma

2018.08.18. 16:58

Az Észak-Afrikából származó házaspár az interjú során nem volt hajlandó kezet fogni az ellenkezõ nemû emberekkel.

A hatóságok szerint ezzel a migránsok bebizonyították, hogy nem tisztelik a nemi egyenjogúságot és nem volt sikeres az integrációjuk. Sőt, korábban, amikor kikérdezték őket, csak nehézkesen tudtak válaszolni az ellenkező nemet érintő kérdésekre, ami szintén rámutatott arra, hogy nem tudtak integrálódni a svájci társadalomba. A döntés ellen 30 napjuk van fellebbezni. 

A hatóságok szerint annak, aki állampolgárságért folyamodik, tisztelnie kell a svájci jogszabályokat és be kell illeszkednie a társadalomba. 

Az észak-afrikai pár Lausenne-ban szeretett volna állampolgárságot kapni. A város polgármestere elmondta, hogy habár a vallásszabadság biztosított, a vallási gyakorlatok nem esnek a törvények hatályán kívül.

Svédország és Franciaország azonban egészen másképp működik. Franciaországban egy algériai nőtől tagadták meg a korábban elnyert állampolgárságot, mivel az átadási ceremónián vallási okokból nem volt hajlandó kezet fogni a dokumentumot átnyújtó férfi hivatalnokkal. Svédországban azért kapott egy muszlim nő sérelemdíjat, mert egy állásinterjún elutasították, mivel nem volt hajlandó kezet fogni az ott dolgozókkal, helyette másképp köszöntötte őket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére