Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Stockholm-szindrómában szenved Németország

Biró András, a XXI. Század Intézet kutatója

2021.10.15. 12:00

Németországban évek óta kirajzolódni látszik az a tendencia, amely egyre inkább az ország kultúrájának feladásával jár együtt. Az ország erősen összeegyeztethetetlen módon, ám kellően lelkesen enged mind a muszlim kisebbségek, mind az LMBTQ-lobbi nyomásának, és a kulturális önfeladás zsákutcájába fordul. Európa vezető hatalma Stockholm-szindrómában szenved.

 

Az identitásvesztés olvasztótégelye

A német identitásvesztés tragikusságát csak fokozza, hogy 16 évnyi – névleg konzervatív – kormányzás közben kapcsolt magasabb fokozatba az ország iszlamizációja és kapitulációja az LMBTQ-lobbi nyomása előtt.

A CDU folyamatos balra tolódása és a progresszív korszellemnek való kényszeres megfelelése (az atomenergiával való szembefordulás, a Willkommenskultur meghirdetése, az azonos nemű párok házasságának megszavazása és a gyermekek örökbefogadásának lehetővé tétele számukra) ellenére történelmi vereséget szenvedett, mivel a szélsőségesen bevándorlás- és sokszínűségpárti baloldali erőkkel ilyen téren nem tudtak versenyre kelni.

Graffiti refugees welcomein Freiburg, Jan. 25,2016. (Photo by WINFRIED ROTHERMEL / picture alliance / dpa Picture-Alliance via AFP)

Pedig 2019 januárjában, a „konzervatív kormány” alatt, már a harmadik nemet is bevezették, amelynek használatát a jogosítványtól a születési anyakönyvi kivonatig bármely hivatalos papíron kérelmezni lehet. Ezzel párhuzamosan az LMBTQ-lobbi a német nyelv kolonizációját is megkezdte, aminek keretében egy „befogadóbb” nyelv megalkotására törekszik.

A haladás dicsőségére és a kirekesztő nyelvhasználat meggátolása érdekében már a német hírügynökségek híradói is gendersemlegesek lesznek.

A német zöldek élen járnak az ilyen őrültségekben, még „genderrendőrséget” is bevezetnének annak vizsgálatára, hogy egy adott törvény elősegíti-e a nemek közötti egyenlőséget. Amennyiben nem, akkor a Szövetségi Esélyegyenlőségi Alapítvánnyal (Bundesstiftung Gleichstellung) karöltve közbeavatkoznának. Ebből adóadóan teljes mellszélességgel támogatják az ún. „gendercsillag” használatát (pl. Bürger*innen [állampolgárok és állampolgárnők]) is, amelynek alkalmazása mind írásban, mind szóban nemcsak nehézkes, hanem nevetséges is.

Már a karácsony is kirekesztő

Hiába vezette a „kereszténydemokrata unió” közel két évtizeden keresztül az országot, annak átalakuló demográfiai összetétele egyre inkább rányomja a bélyegét a mindennapi életre is. Erre jó példa, hogy a szeretet keresztény ünnepén a „boldog karácsony” (Frohe Weihnachten) kifejezést egyre inkább sértőnek tartják az „újnémetek” számára, és az inkluzivitás szellemében helyette a „boldog ünnepnapok” (Frohe Festtage) köszöntés használatát irányozza elő a progresszív korszellem. „Az új üdvözlési formára azért van szükség, mivel többé nem homogén, hanem sokszínű társadalomban élünk, így fontos, hogy olyan üdvözlést használjunk, amivel nem sértünk meg más vallású és kultúrájú embereket” – érvelt Melek Henze konfliktusmenedzser a Tagesspiegel hasábjain 2019-ben.

Egy másik írásban, a Tageszeitung honlapján Melina Borčak újságíró pedig arról panaszkodott, hogy „a keresztények annyira hozzászoktak társadalomban betöltött hatalmi pozíciójukhoz, hogy kötelezően elvárják az újnémetektől, hogy megünnepeljék egy olyan vallás ünnepét, amely ellentmond a meggyőződéseiknek”. Ezért arra szólítja fel követőit, hogy „boldog karácsony” kívánása helyett kérdőjelezzék meg az uralkodó normát.

A progresszív indoktrináció már az óvodában eléri a gyermekeket. Babett Schlünzke, a rajna-vidéki Bad Fake egyik óvodájának intézményvezetője szerint maga a „karácsony” kifejezés is összezavarja a gyerekeket, sérti a más vallásúakat és az ateistákat, ezért „fenyőünnepre” (Oh-Tannenbaum-Fest) keresztelték át az ünnepet.

Érdekesség, hogy utoljára a keresztényellenes hitleri Németország próbálta átnevezni a karácsonyt, és a náci propaganda szájíze szerint újraformálni az ünnep jellegét.

Gúzsba kötve táncolás

Szeptember végén Frank-Walter Steinmeier német államfő büszkén jelentette ki, hogy „Németország bevándorlóhátterű ország lett”, amiben semmi meglepő nincs annak szellemében, hogy Angela Merkel már 2018-ban úgy fogalmazott, hogy „az iszlám Németország része” lett.

(Photo by Ekaterina Solovyova / Sputnik / Sputnik via AFP)

A kancellár ezen bejelentése során viszont azt is elismerte, hogy bizonyos területeken a muszlimok párhuzamos társadalmakat, másként „no-go zónákat” alakítottak ki, amelyeknek a létezését egyébként a balliberális oldal éveken át tagadta, és szélsőjobboldali összeesküvés-elméletnek titulálta. A muszlim közösségek magas szaporodási rátája nemcsak Németország demográfiai arculatát alakítja át, hanem a többségi társadalomtól önkéntesen elzárt városrészek elgettósodására is hatással van.

Ezeken a területeken az állam erőszak-monopóliuma sokszor nem érvényesül, aminek következtében a vallási radikalizmus is ellenőrizetlenül burjánzik.

Ezeknek a bevándorlással együtt járó, importált problémáknak az elhallgatásában maga a német sajtó is részt vett 2016-ban, amikor is majdnem egy héten át próbálták eltussolni, hogy észak-afrikai és közel-keleti származású migránsok csoportosan zaklattak és bántalmaztak több mint 500 nőt Kölnben 2015 szilveszter éjjelén. Köln olyannyira a sokszínűség fellegvára, hogy 2018-ban a városban épült meg Németország legnagyobb mecsetje, a Kölni Központi Mecset. 2021. október 12-én pedig az is biztossá vált, hogy a város 35 (!) mecsetje 5 percig játszhatja a müezzin (imára hívás) hangját minden pénteken dél és délután 3 között. Henriette Reker kölni polgármester szerint a mecset hangjai jól elvegyülnek majd a kölni katedrálisok és a vasútállomás hangjaival, és együttesen jelképezik azt a sokszínűséget, amit Köln képvisel.

A németek olyannyira rettegnek attól, hogy valaki újra rájuk süti a kirekesztés bélyegét, hogy inkább önként számolják fel saját kultúrájukat, és hajtják igába fejüket a politikai korrektség oltárán.

Másként szólva: Németország az elmúlt évszázad során sorozatban meghozott hibás politikai döntései miatt kiszolgáltatott helyzetbe került, és nem maradt más választása, mint hogy szimpatizáljon túszejtőivel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nem akarta elengedni a diákokat egy ISIS-túlélő előadására a felügyelő, mert szerinte az elősegíti az iszlamofóbiát

Az iskolai tanács egy tagja megtiltotta a diákoknak, hogy részt vegyenek egy könyvklub rendezvényén, ahol a Nobel-békedíjas Nadia Murad mutatja be könyvét, amelyben arról ír, hogy élte túl, amikor az Iszlám Állam elrabolta és szexrabszolgává tette őt tinédzser korában. Az iskolatanács felügyelője szerint a diákok részvétele az előadáson elősegítené az iszlamofóbia kialakulását.

Donald Trump fontolgatja, hogy elindul a 2024-es amerikai elnökválasztáson

Donald Trump fontolgatja, hogy elindul a 2024-es amerikai elnökválasztáson

Mindezt a volt elnök korábbi segítője, Sam Nunberg kotyogta el a a Breitbart News-nak.

Támadóállásban a delta, az omikron és a magyarországi baloldal

Támadóállásban a delta, az omikron és a magyarországi baloldal

Szükséges lenne megállítani mind a hármat, még mielőtt hatalmas nagy károkat nem tesznek hazánkban.

Márki-Zay taktikája: úgy akarja megszólítani a jobboldali szavazókat, hogy gyalázza őket

Márki-Zay taktikája: úgy akarja megszólítani a jobboldali szavazókat, hogy gyalázza őket

A „trágyával etetett gomba” jelző csak egy a sok-sok minősíthetetlen jelző közül, amit a baloldal miniszterelnök-jelöltje megenged magának.

A hazai zsidóságot is köszöntötte hanuka ünnepén a miniszterelnök

A magyarországi zsidó szervezetek vezetőinek címzett levél útján köszöntötte a hazai zsidóságot hanuka ünnepén Orbán Viktor miniszterelnök – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár vasárnap.

Magyarországon még nem bukkant fel az omikron variáns

Magyarországon a jelenlévő mintákban még nem detektálta a koronavírus új változatát, az úgynevezett omikron variánst a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) – közölte a Magyar Nemzet megkeresésére az NNK sajtóhivatala.

Orbán Viktor advent első vasárnapján a kiskorúak kérdéseire válaszolt

Orbán Viktor advent első vasárnapján a kiskorúak kérdéseire válaszolt

Áldott adventet! – írta közösségi oldalára feltöltött videójához.

Felbecsülhetetlen kárt okozott Bige László műtrágyakartellezése a magyar gazdáknak

Nagy István agrárminiszter a közösségi oldalára töltött fel videót, amiben úgy fogalmazott: „a baloldali milliárdos ellehetetleníti a magyar mezőgazdaságot”.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére