Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Statisztikailag is eltüntetnék a migránsokat a bevándorláspárti civilek

Nagy Gábor

2019.07.03. 11:48

Több millió illegális bevándorló tartózkodik úgy az Egyesült Államokban, hogy az amerikai hatóságok semmit nem tudnak róluk. Hogy ez így is maradjon, a bevándorláspárti civil szervezetek elérték, hogy a jövőre esedékes amerikai népszámlálási íveken ne szerepeljen állampolgárságra vonatkozó kérdés.

Kiharcolták a bevándorláspárti civilek, hogy a 2020-as amerikai népszámlálási kérdőíveken ne szerepeljen olyan kérdés, mely az állampolgárságra vonatkozik.

Korábban az amerikai civilek azért perelték be a szövetségi kormányzatot, mert az kiállt amellett, hogy a népszámlálás során kiemelt szerepet kapjon az állampolgársági kérdés. A legfelsőbb bíróság azonban a múlt héten úgy döntött: a jövőre tartandó népszámlálási kérdőíven nem szerepelhet az állampolgárságra vonatkozó kérdés. A taláros testület azzal érvelt, hogy a Donald Trump vezette kormányzat nem indokolta meg kellőképpen, miért is feszegetné a válaszadók állampolgárságát. Az igazságügyi tárca pedig most közölte:

már elkezdték nyomtatni a kérdőíveket, azon pedig nincs semmiféle állampolgárságra utaló kérdés.

Az amerikai bírák döntése nyomán egy hosszú hónapok óta tartó vita „zárult le” az Egyesült Államokban. A bevándorlásellenes kormányzat azzal érvelt, hogy az országban több millió (2017-es adat szerint 10,2 millió) illegális bevándorló tartózkodik úgy, hogy szinte semmit nem tudnak róluk a hatóságok. Ráadásul számuk az elmúlt két évben is folyamatosan emelkedett. Ez biztonságpolitikai és szociálpolitikai aggályokat is felvet. A bevándorláspárti civilek azonban védelmükbe vették ezt az embertömeget azzal, hogy 2020-tól statisztikailag is eltüntetnék őket. Ezzel pedig egy nagyon erős fegyvert adnak a bevándorláspárti politikai erők kezébe, akik igencsak számítanak a migránsok szavazataira.

Egyébként az illegális bevándorlók dönthetnek úgy, hogy kimaradnak a népszámlálásból. Részben azért, mert nem akarnak bekerülni az amerikai nyilvántartásba, illetve azért, mert nem akarják, hogy a hatóságok kitoloncolják őket. Emiatt a 2020-as eredmények mindenképpen fals képet fognak festeni az „amerikai társadalomról”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére