Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Statisztikailag is eltüntetnék a migránsokat a bevándorláspárti civilek

Nagy Gábor

2019.07.03. 11:48

Több millió illegális bevándorló tartózkodik úgy az Egyesült Államokban, hogy az amerikai hatóságok semmit nem tudnak róluk. Hogy ez így is maradjon, a bevándorláspárti civil szervezetek elérték, hogy a jövőre esedékes amerikai népszámlálási íveken ne szerepeljen állampolgárságra vonatkozó kérdés.

Kiharcolták a bevándorláspárti civilek, hogy a 2020-as amerikai népszámlálási kérdőíveken ne szerepeljen olyan kérdés, mely az állampolgárságra vonatkozik.

Korábban az amerikai civilek azért perelték be a szövetségi kormányzatot, mert az kiállt amellett, hogy a népszámlálás során kiemelt szerepet kapjon az állampolgársági kérdés. A legfelsőbb bíróság azonban a múlt héten úgy döntött: a jövőre tartandó népszámlálási kérdőíven nem szerepelhet az állampolgárságra vonatkozó kérdés. A taláros testület azzal érvelt, hogy a Donald Trump vezette kormányzat nem indokolta meg kellőképpen, miért is feszegetné a válaszadók állampolgárságát. Az igazságügyi tárca pedig most közölte:

már elkezdték nyomtatni a kérdőíveket, azon pedig nincs semmiféle állampolgárságra utaló kérdés.

Az amerikai bírák döntése nyomán egy hosszú hónapok óta tartó vita „zárult le” az Egyesült Államokban. A bevándorlásellenes kormányzat azzal érvelt, hogy az országban több millió (2017-es adat szerint 10,2 millió) illegális bevándorló tartózkodik úgy, hogy szinte semmit nem tudnak róluk a hatóságok. Ráadásul számuk az elmúlt két évben is folyamatosan emelkedett. Ez biztonságpolitikai és szociálpolitikai aggályokat is felvet. A bevándorláspárti civilek azonban védelmükbe vették ezt az embertömeget azzal, hogy 2020-tól statisztikailag is eltüntetnék őket. Ezzel pedig egy nagyon erős fegyvert adnak a bevándorláspárti politikai erők kezébe, akik igencsak számítanak a migránsok szavazataira.

Egyébként az illegális bevándorlók dönthetnek úgy, hogy kimaradnak a népszámlálásból. Részben azért, mert nem akarnak bekerülni az amerikai nyilvántartásba, illetve azért, mert nem akarják, hogy a hatóságok kitoloncolják őket. Emiatt a 2020-as eredmények mindenképpen fals képet fognak festeni az „amerikai társadalomról”.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Norvégia tavaly gyarapodott először több migránssal, mint amennyi norvéggal

Norvégia tavaly gyarapodott először több migránssal, mint amennyi norvéggal

Abdulék 53-47% arányban verték a norvégokat népességgyarapodásban. Minden harmadik norvég fiatal migrációs hátterű.

30-40 magyar utas van a Mexikóban vesztegzár alá helyezett turistahajón

Meraviglia nevű hajó – a fedélzetén mintegy 6000 emberrel – csütörtökön köthetett ki a mexikói Cozumel-szigeten, két beteget kezelnek rajta koronavírus-gyanús tünetekkel.

Törökország véget vetett a 2016-os paktumnak, megnyitotta a határait, megindultak a migránsok | VIDEÓK

Törökország véget vetett a 2016-os paktumnak, megnyitotta a határait, megindultak a migránsok | VIDEÓK

Nem a 3,5 millió elszállásolt háborús menekültről van most szó; de a törökök a továbbiakban nem állítják meg az országhatárra érkező bevándorlókat, továbbengedik őket Európa felé. Az első csoport már meg is érkezett Európába.

Már nemcsak a boltok polcai, de a szenteltvíztartók is üresek

Már nemcsak a boltok polcai, de a szenteltvíztartók is üresek

A koronavírus-fertőzés terjedése elleni óvintézkedésként még a vatikáni kápolnákban is megüresedtek a szenteltvíztartók. A fertőzésben jelenleg érintett észak-olaszországi térségekben mindazonáltal a papok a templomok vasárnapi újranyitásában reménykednek – derül ki pénteki sajtójelentésekből.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére