Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soroshoz köthetõ szervezetek avatkoztak be a francia választásokba

888.hu

2017.05.13. 10:08

Deák Dániel, a Nézõpont Intézet elemzõje szerint a magyar származású amerikai üzletemberhez köthetõ csoportok avatkoztak be a francia elnökválasztás menetébe.
PÁRIZS, 10:08

Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője szerint a magyar származású amerikai üzletemberhez köthető csoportok avatkoztak be a francia elnökválasztás menetébe.

Korábban mi is megírtuk, most a Nézőpont Intézet is megerősíti, miszerint Soros György a francia elnökválasztásba is beavatkozott, hogy bábja, Emmanuel Macron megválasztása biztos legyen.

Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője szerint az Avaaz nevű szervezet aktivistái vettek részt az akcióban, akiket a Soros Györgyhöz köthető Moveon online csoport támogat.

Az Avaaz több tízezer aktivistája vett részt a kampányban, plakátokat ragasztottak át, online felületen buzdítottak Macronra szavazásra, és a kampánycsendet megsértve SMS-ben buzdítottak voksolásra – közölte az elemző.

Macronnal kapcsolatban Deák Dániel megjegyezte, hogy centristaként aposztrofálják, de baloldalinak (és liberálisnak) számít, mert a globális pénzügyi tőke érdekeit helyezi előtérbe.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére