Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sorosék elég keményen küzdenek a sajtószabadság ellen

888.hu

2018.04.17. 08:45

A Soros által finanszírozott Avaaz nemcsak, hogy aktív részese volt a magyarországi választásoknak, de a világpolitika egyik új alakítójaként kíván fellépni. Most az amerikai Breitbart után az orosz RT médiakonglomerátumra csaptak le.
WASHINGTON, 08:45

A Soros által finanszírozott Avaaz nemcsak, hogy aktív részese volt a magyarországi választásoknak, de a világpolitika egyik új alakítójaként kíván fellépni. Most az amerikai Breitbart után az orosz RT médiakonglomerátumra csaptak le.

A világ legnagyobb aktivista szervezete, az Avaaz a mostani körlevelében „Putyin propagandahálózatának” beszüntetéséről értekezik.

Szorgalmazzák, hogy a brit médiahatóság kezdje el vizsgálni a cég működésének szabályosságát. Megjegyzik, hogy az orosz orgánumok nem objektíven számolnak be a világ híreiről.

Mint írják:

Mozgalmunk mindig is a szólásszabadságot védelmezi. De ez sohasem jelenti a híreknek álcázott, gyűlölettel teli riportokat és propagandát. Putyin fő fegyveréről van szó, amellyel manipulálja a közvéleményt. És működik: az RT-videókat naponta több mint egymillióan nézik meg a YouTube-on."

Nem ez az első alkalom, hogy Sorosék mindent megtesznek a velük szemben kritikus hangok elnémítása érdekében. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az amerikai, Donald Trump elnökhöz közel álló Breitbart ellen is hasonló petíciót kezdeményeztek, hogy ellehetetlenítsék a jobboldali sajtóterméket.

A retorika akkor is hasonló volt, csak az RT-t behelyettesítették a Breitbarttal. Az Avaaz szerint a Breitbart egy rasszista, szexista, muzulmánellenes propagandaoldal, ami elől el kell zárni a pénzcsapokat, amilyen gyorsan csak lehetséges. Ennek elérése érdekében az Avaaz azt kérte az online szekta tagjaitól, hogy írják alá a Google-nek szánt petíciót, hogy a látogatottsági rekordokat döntögető Breitbarton ne jelenjenek meg az általuk értékesített reklámok.

Sorosék szerint a Breitbart nem érdemel pénzt, mivel nem egy „normális” híroldal, csak gyűlölet szít és összeesküvéseket gyárt. Az aktivista hálózat szerint már több multi is letiltotta a reklámokat a Breitbarton, de a többi cégnek is így kellene tennie.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére