Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros-szervezetekből érkezik a német külügyminisztérium amerikai államtitkára

888.hu

2022.02.10. 14:10

Senkit nem zavar, hogy amerikai állampolgár Jennifer Morgan, hiszen állampolgársági kérvényét már benyújtotta.

 

A német külügyminisztérium államtitkárjaként folytathatja pályafutását Jennifer Morgan, a Greenpeace nemzetközi környezetvédelmi szervezet amerikai vezetője – jelentették kedden német hírportálok.

A Zöldek pártjához tartozó külügyminiszter, Annalena Baerbock terve szerint Jennifer Morgan első lépésként a nemzetközi klímapolitika területét irányító miniszteri megbízott lesz, majd kinevezik a tárca államtitkárának.

(Photo by John MACDOUGALL / POOL / AFP)

Jennifer Morgan azért lesz egyelőre miniszteri megbízott, mert amerikai állampolgár. De láthatóan ez senkit nem zavar, hiszen

megjegyezték, állampolgársági kérvényét már benyújtotta.

A Greenpeace honlapján található pár soros életrajzából kiderül, hogy Morgan több szervezetnél is dolgozott vezető beosztásban.

2016 áprilisában vette át a Greenpeace International vezetését. Korábban a World Resources Institute éghajlati programjának globális igazgatója volt. A klímaaktivista nagy szervezeteknél nagy létszámú csapatokat vezetett, további munkahelyei közé tartozott a Worldwide Fund for Nature, a Climate Action Network és az E3G.

Kis kutatómunkával kiderül, hogy a felsorolt szervezetek közül több is Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns pénzügyi támogatását élvezi.

Itt is van rögtön a World Resources Institute.

A Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) honlapja szerint 2016 és 2019 között több mint 1 millió dollárt kapott.

A Climate Action Network (CAN) 130 ország 1300 NGO-ját foglalja magába. A Soros-alapítvány adatbázisa szerint a CAN 2020-ban 150 ezer dollárt kapott, a „klímaigazságosság” elősegítése érdekében. Nem mellesleg a szervezetet egy bizonyos

Az E3G szintén klímaügyekkel foglalkozik, 2020-ban 200 ezer Soros-dollárt tudott szerezni.

Jól látszik tehát, hogy a globális elit már a látszatra sem ad.

A helyzetet legjobban Schiffer András foglalta össze.

Németországban egy amerikai állampolgárt jelölnek külügyi államtitkárnak. Elvileg egy olyan személynek kéne érvényesítenie a német érdeket a globális színpadon, aki amúgy nem tagja a német politikai közösségnek. Ízelítő a „szép új világból”, ahol a globális hálózatok elnyelik a demokratikus nemzetállamokat”

– fogalmazott a Facebook-oldalán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nyomtalanul eltűnt az Üllői úti rémkép

Nyomtalanul eltűnt az Üllői úti rémkép

Nem sokáig láthattuk a honi sajtó megfelelő érzékenységgel megáldott felületein a címlapra kínálkozó hírt: „orosz zászlóból formált koreográfiát a ferencvárosi tábor az Újpest elleni meccs előtt.” Az írás nyilván osztatlan rettegést aratott az ilyesmire fogékonyak körében, ám a szenzációs anyagot később törölték.

Vegyi fegyvert vetett be az ukrán hadsereg az oroszok szerint

Vegyi fegyver bevetésével vádolta meg az ukrán fegyveres erőket az Ukrajnától elcsatolt donyecki régió megbízott vezetője, az orosz katonai szóvivő pedig bejelentette, hogy „önkéntes rohamosztagok” elfoglalták Mihajlivka települést Donyeck város közelében.

A Kutyapárt elnöke beszólt a dollárbaloldalnak | Videó

A Kutyapárt elnöke beszólt a dollárbaloldalnak | Videó

Hónapok óta tart a rendszerváltás óta kirobbant legnagyobb kampánypénzbotrány, amely a dollárbaloldalhoz kötődik. A Kutyapárt elnöke, Kovács Gergő a Klasszis Klub című műsorban vallott a guruló dollárokról: szerinte mindenki tudja, hogy nagy külföldi támogatóktól jött a pénz, amit a baloldal kampányra költött.

Gyerekeknek nyomja a BLM-propagandát a Disney

Korán kezdik az agymosást a cégnél.

Pedofíliát ábrázoló római kupát népszerűsít a szivárványlobbi a londoni British Museumban

Pedofíliát ábrázoló római kupát népszerűsít a szivárványlobbi a londoni British Museumban

Vajon eljött annak az ideje, hogy az LMBTQ már a gyermekeket molesztálókat is védelmébe veszi?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére